Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Bedre dialog med sognet
Due, Claus
Paperback
100 Sider
ISBN 978-87-7170-047-3
kr. 239,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
 • Beskrivelse
 • Forfatter
 • Pressen siger (2)

Bedre dialog med sognet

Bogen er skrevet for at hjælpe menighedsråd, præster og kirkens medarbejdere med at blive bedre til at kommunikere med sogn og menighed. Og dermed bidrage til, at flere mennesker deltager i kirkens kirkelige handlinger og øvrige aktiviteter.

Bogen er praktisk orienteret og er bygget op over fire temaer:

1) Hvad vil du med sognet? Kend dit sogn, prioritér dine ressourcer og læg din strategi for, hvordan du vil servicere sognet.

2) Websiden som afsæt for alt. Få mest mulig glæde af hjemmesiden og gør den til omdrejningspunktet for din dialog med sognet.

3) Effektiv dialog med sognet. Få mere ud af mediebudgettet og bliv bedre til at opbygge annoncer, der kommunikerer og profilerer din kirke.

4) Få mest muligt ud af forandringerne. Forstå, hvorfor forandringer møder modstand og bliv bedre til at gennemføre forandringer. Helt konkret bliver det nemmere at implementere tankerne beskrevet i bogens første tre temaer.

Claus Due

Claus Due er rådgiver inden for ledelse, strategi, kommunikation og organisatorisk udvikling. Gennem sin virksomhed Due & Partners hjælper han erhvervslivet til mere salg og mere loyale kunder. I den forbindelse har han skrevet et stort antal bøger og rådgivet virksomheder fra Island i nord til Dubai i syd. Fra Moskva i øst til USA i vest.

I 2012 blev Claus Due valgt ind i menighedsrådet for Humlebæk Sogn med det formål at hjælpe med at synliggøre præsternes mange initiativer overfor menigheden. Det indebar også en styrkelse af organisationens forandringsparathed.

Bogen er skrevet ud fra ønsket om, at de gode erfaringer fra dette arbejde også kan komme resten af folkekirken til gode.

  • Kirken i Østjylland

   Anmeldelse: Bedre dialog med sognet

   Letlæst og rigt illustreret håndbog giver konkrete værktøjer til, hvordan kirken kan se på kommunikationen med sogn og menighed på en ny måde. (...) Claus Due har allerede en opfølger i tankerne, men denne første bog er bygget op omkring fire ”håndplukkede temaer,” der vil bidrage ”bedst og hurtigst” til at styrke kirkens kommunikation og synliggørelse. (...) Bogen er let at komme i gang med, og opbygning og illustrationer sørger for, at man er med hele vejen.
   01.06.2015

  • Røsten

   Bedre dialog med sognet

   Claus Due, der til daglig arbejder som rådgiver inden for ledelse, strategi og kommunikation, (...) fik heldigvis lyst til at bruge sine faglige evner til at løfte sognets kommunikation (...). Claus Due kalder selv ’Bedre dialog med sognet’ for en minibog, og lidt er der om snakken, for det ikke er ikke et digert værk men derimod 100 letlæste sider, og så er der som sagt også godt med illustrationer. (...) Til gengæld er bogen blottet for fyld og tomgang, og læseren kommer med rundt om fx målgrupper, annonceopbygning, platforme og kommunikationsplanlægning, ligesom der er et afsnit om, hvordan man arbejder med forandringer i en organisation.
   01.06.2015

myBoD-LOGIN.