Virksomheden

BoD har i mere end 15 år været en erfaren samarbejdspartner for forfattere og forlag og platformen, hvor man udgiver bøger og e-bøger fra 1 eksemplar ad gangen. Vores kunder benytter verdens største salgsnetværk, som omfatter både alle onlineforhandlere og den fysiske boghandel. Desuden får de professionel hjælp og rådgivning i alt, der vedrører deres bogprojekter.

Over 40.000 forfattere

Vi er stolte over vores omfattende og internationale grundstamme af forfattere. Sammen har vi skabt over 80.000 mangfoldige og interessante bogtitler og dermed beriget bogmarkedet.

28 millioner trykte bøger

Lige siden BoDs start i Tyskland i 2001 og i Danmark i 2005 har vi trykt bøger på bestilling. Onlineshops som Saxo.com, gucca.dk og Amazon eller fysiske boghandlere som Arnold Busck og Bog og Ide bestiller BoD-bøger enten via katalogerne eller direkte hos hos.

Over 2.500 forlag

Det er ikke relevant for os at skelne imellem om et forlag er stort, mellemstort eller lille. Vores tilbud til forlag kan udformes helt individuelt.

Over 60.000 e-bøger

90% af de forfattere, der udgiver med BoD, beslutter sig også for at udgive deres bog som e-bog og bidrager på den måde til den kontinuerlige vækst i vores e-bogs-bestand. Ligeledes benytter forlag sig også stadig hyppigere af vores tilbud på e-bogs-området.

Bæredygtighed hos BoD

En ansvarlig omgang med de naturlige ressourcer er en selvfølgelig del af BoDs forretningsmodel og en væsentlig bestanddel i vores virksomheds- og energipolitik. Alle bøger, der fremstilles hos BoD, er desuden FSC-certificerde.

Querdenker-Award

Prisen blev givet til BoD i 2011 af QUERDENKER-Club for det innovative publikationskoncept, som giver enhver muligheden for at få sin egen bog udgivet både i en trykt udgave og som e-bog - uden risiko og helt uafhængigt af forlagene.

ideernes land

2006 fik BoD en pris fra initiativet „Deutschland – Land der Ideen“ under mottoet „Gutenbergs arvinger“ for den innovative idé først at trykke bøger, når de bestilles.

myBoD-LOGIN.