Uafhængige forfattere indtager Krimimessen

05.04.2016

Når FÆNGSLET i Horsens lægger celler til Nordeuropas største festival for krimi og spænding, kan alle, der leger med tanken om at springe ud som uafhængig forfatter, blive inspireret af blandt andre dramatiker Torbjørn Rafn, som gæster Krimimessen med sin debutroman ”Den højeste dom”.

Dramatiker Torbjørn Rafn har skrevet talrige teaterstykker, radiospil og manuskripter til bl.a. filmene ”Antboy” og ”Kærlighed og andre katastrofer”. Med debutromanen ”Den højeste dom” skriver han sig overbevisende ind i den mere uhyggelige del af romangenren.

Bogen følger en dansk dommer, der er endt i et belgisk fængsel, og nu selv står over for at skulle dømmes. Men hvem er det, der dømmer ham og hvorfor?

Søndag den 2. april gæster Torbjørn Rafn Krimimessen i Horsens, hvor han bliver interviewet af litteraturkonsulent Michael Linde Larsen på Rød Scene kl. 11.40.

Efterfølgende signerer Torbjørn Rafn sin krimi på Bog og Idé standen.

Søndag eftermiddag kan man få et indblik i den kreative proces bag bogen, når Rafn mødes med grafiker Mikkel Schrøder Dysted, som har lavet omslaget til bogen på BoDs stand til en snak om inspiration, arbejdsprocesser og om at udgive sine bøger selv.

Inspiration til alle med en bog i skuffen
Med indtil videre fire krimier, tre kriminoveller og en bog om at markedsføre bøger har Gittemie Eriksen slået sit navn fast som uafhængig krimiforfatter og markedsføringsekspert. Endda så eftertrykkeligt, at hun har kunnet gøre bøgerne til sin levevej. Hun er aktuel med sin fjerde krimi ”Hævnet” i serien om retsmediciner Pia Holm. Gittemie Eriksen gæster Krimimessen lørdag den 1. april, hvor hun fortæller om, hvor og hvordan hun finder inspiration til sine historier, om passionen for at skrive – og udfordringerne ved at gøre det. Et must see for alle, der drømmer om at udgive deres egen bog.

På BoDs stand nr. 7 kan man derudover møde blandt andre den danske musiker Michael Owino (Michael Karshøj), der netop har debuteret med spændingsromanen ”Fanget i tiden”, og få en snak om mulighederne for at udgive bøger som uafhængig forfatter.

Yderligere information kan findes her.


Om BoD:
BoD™ (Books on Demand) er førende på det europæiske marked inden for digital bogudgivelse og pionérplatformen for selvudgivelse. BoD har siden 1997 fungeret som erfaren samarbejdspartner for mere end 30.000 forfattere og 2.000 forlag og stedet, hvor man udgiver bøger og e-bøger fra ét eksemplar ad gangen. BoD tilbyder sine kunder en professionel løsning, der omfatter både produktion og salg af bøger og e-bøger. Kunderne får adgang til verdens største salgsnetværk, som omfatter onlineforhandlere og den fysiske boghandel. Forfatterne bestemmer selv indhold, layout, form og pris og udgiver deres bog uden risiko og uafhængigt af forlagene. BoD tilbyder professionel hjælp og rådgivning efter behov. Yderligere informationer på www.bod.dk. 

Pressekontakt:
BoD - Books on Demand
Lisbeth Jensen
Tlf. 80 88 57 62 eller 33 37 87 77
lisbeth.jensen@bod.dk
www.bod.dk

myBoD-LOGIN.