Anmelderrost Holbæk-forfatter indtager Krimimessen

02.03.2018

 

Den 17. og 18. marts lægger Fængslet i Horsens celler til Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Udover at blive inspireret til sin næste læseoplevelse kan alle, der leger med tanken om at springe ud som forfatter få en snak med uafhængig krimiforfatter og pensioneret lærer Michael Clasen, der er aktuel med den anmelderroste krimi ”Grådighedens pris”.

Michael Clasen har skrevet teaterstykker til Holbæk egnsteater og udgivet bøger på forlagene Høst og Søn og Carlsen. Sidste år debuterede han som selvstændig forfatter med den historiske spændingsroman ”Det smukke kranie fra Købmagergade”. Nu er han klar med første bind i en lovende krimiserie om de syv dødssynder. Mens bogen om det smukke kranie foregik for et par hundrede år siden, er historien i ”Grådighedens pris” helt aktuel. Udgangspunktet er den såkaldte MRSA-bakterie, som findes i svinebesætninger, men som også kan overføres til mennesker. Den umiddelbart pæne danske virkelighed omkring det fiktive gods Tranedal kommer i søgelyset, og der sættes fokus på den pris, vi måske alle betaler for landbrugets overforbrug af antibiotika.

Inspiration til alle med en bog i skuffen
Ud over Michael Clasen kan de besøgende på Krimimessen møde Gittemie Eriksen, der med fire krimier, tre kriminoveller og en bog om at markedsføre bøger har slået sit navn som uafhængig krimiforfatter og markedsføringsekspert fast. Og det så eftertrykkeligt, at hun har kunnet gøre bøgerne til sin levevej.

De to erfarne selvudgivende forfattere gæster BoDs stand nr. 2 både lørdag og søndag. Mød dem og hør mere om arbejdet bag forfatterskaberne samt om, hvordan man kan udgive sin egen bog, og få en signeret bog til messepris.

Læs mere om:

BoD's program på Krimimessen 

Michael Clasen


Om BoD:
BoD™ (Books on Demand) er førende på det europæiske marked inden for digital bogudgivelse og pionérplatformen for selvudgivelse. BoD har siden 1997 fungeret som erfaren samarbejdspartner for mere end 30.000 forfattere og 2.000 forlag og stedet, hvor man udgiver bøger og e-bøger fra ét eksemplar ad gangen. BoD tilbyder sine kunder en professionel løsning, der omfatter både produktion og salg af bøger og e-bøger. Kunderne får adgang til verdens største salgsnetværk, som omfatter onlineforhandlere og den fysiske boghandel. Forfatterne bestemmer selv indhold, layout, form og pris og udgiver deres bog uden risiko og uafhængigt af forlagene. BoD tilbyder professionel hjælp og rådgivning efter behov. Yderligere informationer på www.bod.dk. 

Pressekontakt:
BoD - Books on Demand
Lisbeth Jensen
Tlf. 80 88 57 62 eller 33 37 87 77
lisbeth.jensen@bod.dk
www.bod.dk

myBoD-LOGIN.