Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Bedre dialog med sognet
Due, Claus
Paperback
100 Sider
ISBN 978-87-7170-047-3
kr. 239,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
 • Beskrivelse
 • Forfatter
 • Pressen siger (2)

Bedre dialog med sognet

Bogen er skrevet for at hjælpe menighedsråd, præster og kirkens medarbejdere med at blive bedre til at kommunikere med sogn og menighed. Og dermed bidrage til, at flere mennesker deltager i kirkens kirkelige handlinger og øvrige aktiviteter.

Bogen er praktisk orienteret og er bygget op over fire temaer:

1) Hvad vil du med sognet? Kend dit sogn, prioritér dine ressourcer og læg din strategi for, hvordan du vil servicere sognet.

2) Websiden som afsæt for alt. Få mest mulig glæde af hjemmesiden og gør den til omdrejningspunktet for din dialog med sognet.

3) Effektiv dialog med sognet. Få mere ud af mediebudgettet og bliv bedre til at opbygge annoncer, der kommunikerer og profilerer din kirke.

4) Få mest muligt ud af forandringerne. Forstå, hvorfor forandringer møder modstand og bliv bedre til at gennemføre forandringer. Helt konkret bliver det nemmere at implementere tankerne beskrevet i bogens første tre temaer.

Claus Due

Claus Due er rådgiver inden for ledelse, strategi, marketing, salg og organisatorisk udvikling. Ikke uden grund beskrives Claus som CRM evangelist og CRM guru.

Gennem rådgivningsvirksomheden Due & Partners hjælper han virksomheder til succes med CRM og kundeloyalitetsprojekter.

"CRM handler om at behandle kunderne ordentligt samtidig med, at vi tjener penge på dem!"

Denne enkle definition kendetegner hans pragmatiske og forretningsmæssige tilgang til CRM, hvor CRM systemerne er redskaber til at nå et forretningsmæssigt mål. Og ikke et mål i sig selv. Han er derfor også ligeglad med navnet på CRM systemet, så længe det bidrager som godt redskab for forretningen. Med denne tilgang til CRM har han hjulpet virksomheder fra Island i nord til Dubai i syd. Fra Moskva i øst til USA i vest.

  • Kirken i Østjylland

   Anmeldelse: Bedre dialog med sognet

   Letlæst og rigt illustreret håndbog giver konkrete værktøjer til, hvordan kirken kan se på kommunikationen med sogn og menighed på en ny måde. (...) Claus Due har allerede en opfølger i tankerne, men denne første bog er bygget op omkring fire ”håndplukkede temaer,” der vil bidrage ”bedst og hurtigst” til at styrke kirkens kommunikation og synliggørelse. (...) Bogen er let at komme i gang med, og opbygning og illustrationer sørger for, at man er med hele vejen.
   01.06.2015

  • Røsten

   Bedre dialog med sognet

   Claus Due, der til daglig arbejder som rådgiver inden for ledelse, strategi og kommunikation, (...) fik heldigvis lyst til at bruge sine faglige evner til at løfte sognets kommunikation (...). Claus Due kalder selv ’Bedre dialog med sognet’ for en minibog, og lidt er der om snakken, for det ikke er ikke et digert værk men derimod 100 letlæste sider, og så er der som sagt også godt med illustrationer. (...) Til gengæld er bogen blottet for fyld og tomgang, og læseren kommer med rundt om fx målgrupper, annonceopbygning, platforme og kommunikationsplanlægning, ligesom der er et afsnit om, hvordan man arbejder med forandringer i en organisation.
   01.06.2015

Flere titler fra forfatteren

myBoD-LOGIN.