Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Forfald
Friis-Holst, Connie
Paperback
268 Sider
ISBN 978-87-7188-830-0
kr. 99,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
  • Beskrivelse
  • Forfatter
  • Pressen siger (0)

Forfald

Freelancejournalisten Caroline Hennessy venter på at skulle i retten og vidne mod Nouras drabsmænd. Ventetiden bruger hun bl.a. på at lede efter Nouras barndomsveninde Sofie. Det viser sig at være mere vanskeligt end som så, for Sofie er tilsyneladende forsvundet fra jordens overflade. Derfor bliver Caroline glad, da Thomas Lauritsen, betjent ved Københavns Politi, tilbyder at hjælpe hende med lede efter Sofie i sin fritid. Denne eftersøgning bringer dem vidt omkring, og Thomas må gang på gang konstatere, at Caroline er egenrådig og ofte går sine helt egne veje.

Carolines veninder, Tina og Helle, kommer på uanmeldt besøg fra Aalborg, og det viser sig at blive en skæbnesvanger beslutning, da de vælger at tilbringe den første aften i det københavnske natteliv. Endnu en gang træder Thomas til, og det går mere og mere op for Caroline, at han er alt andet en den regelrette og halvkedelige betjent, som hun først antager ham for at være. En serievoldtægtsforbryder er på spil, og han trækker spor i retning af både Tina og Sofie. Men hvor er Sofie? Vil det lykkes Caroline at finde hende, eller kommer hun endnu en gang for sent?

Connie Friis-Holst

Connie Friis-Holst (f. 1967), født og opvokset i Ringsted. Arbejder til daglig fuldtids som administrativ assistent i en amerikansk virksomhed indenfor medicoindustrien. Tidligere udgivelser:

Karla med K - 2015
Nouras Stemme - 2016
Forfald - 2017

Flere titler fra forfatteren

myBoD-LOGIN.