Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Forført af en svindler
Friis-Holst, Connie
Hardcover
388 Sider
ISBN 978-87-430-0058-7
kr. 199,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
  • Beskrivelse
  • Forfatter
  • Pressen siger (0)

Forført af en svindler

Ville du kunne falde i kløerne på en svindler? "Aldrig nogensinde!" er svaret for de flestes vedkommende. Du vil formodentlig være af den overbevisning, at du kan spotte en svindler på lang afstand. Ikke desto mindre, så sker det hver eneste dag, at tusindvis af mennesker over hele verden, såvel i erhvervs- som i kærlighedslivet, bliver ofre for svindel. Det har intet at gøre med manglende intelligens eller lavt selvværd - det kan ske for os alle, fordi vi som udgangspunkt stoler på vores medmennesker.

Louise er 42 år og har oprettet en datingprofil. Efter et par dage får hun kontakt med den amerikanske Danny, der er i Danmark i forbindelse med en udbudsrunde på en kontrakt på et brobyggeri i Nepal. De to begynder en korrespondance som udvikler sig intenst over de næste fire uger. Louise er flere gange i tvivl om, hvorvidt Danny virkelig er den, han udgiver sig for at være, men han forsikrer hende gang på gang om, at hun kan stole hundrede procent på ham og at tillid er essentiel i alle former for relationer mellem mennesker. Hvis man lyver, vil det altid blive opdaget. Louise vælger derfor at stole på ham, lige indtil hendes værste anelser bliver til virkelighed.

Connie Friis-Holst

Connie Friis-Holst (f. 1967), født og opvokset i Ringsted. Arbejder til daglig fuldtids som administrativ assistent i en amerikansk virksomhed indenfor medicoindustrien. Tidligere udgivelser:

Karla med K - 2015
Nouras Stemme - 2016
Forfald - 2017

Flere titler fra forfatteren

myBoD-LOGIN.