Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Nouras stemme
Friis-Holst, Connie
Paperback
212 Sider
ISBN 978-87-7114-539-7
kr. 159,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
  • Beskrivelse
  • Forfatter
  • Pressen siger (0)

Nouras stemme

Den 31-årige freelance journalist Caroline Hennessy bliver ufrivilligt inddraget i en æresrelateret konflikt, da hun begynder at modtage opkald fra et hemmeligt nummer. Bag opkaldene står den tyrkiske unge kvinde, Noura, der er født og opvokset i Danmark. Caroline bliver mere og mere involveret, efterhånden som Noura fortæller sin meget barske historie, om at gå fra være en helt almindelig dansk skolepige til at blive tvangsgift med en slægtning som 16 årig. Caroline ønsker mere end noget andet at hjælpe den unge kvinde, men kender ikke til de kræfter, der hersker indenfor Nouras familie ...

En nutidig spændingsroman om forældede traditioner og kvindesyn, æresrelateret vold, om at leve i, og forholde sig til, to kulturer i ét land, når man lige pludselig er blevet for "dansk".

Connie Friis-Holst

f. 1967 - født og opvokset i Ringsted. Udgav sin første roman "Karla med K" i november 2015 og herefter fulgte "Nouras stemme" i april 2016. "Forfald" er en uafhængig fortsættelse til "Nouras stemme". Til daglig arbejder Connie Friis-Holst indenfor medicoindustrien og forfatterskabet er udelukkende en hobby.

Flere titler fra forfatteren

myBoD-LOGIN.