Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Det der bare måtte siges...
Andersen, Else Ø.
Paperback
296 Sider
ISBN 978-87-430-0236-9
kr. 149,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
  • Beskrivelse
  • Forfatter
  • Pressen siger (0)

Det der bare måtte siges...

»Der er en revne, en revne i alting. Det er sådan lyset kommer ind« Leonard Cohen.
Sårbarheden har kvaliteter i sig, som det menneskelige øje har svært ved at se. Gud ser det! Han bruger det uperfekte og skrøbelige, og sådan kommer den guddommelige herlighed til syne i verden.

Del 1 indeholder en personlig fortælling om en barndom på landet, om vovemod i ungdommen og et voksenliv med mange udfordringer. Dilemmaer og personlig udvikling kommer bl.a. til udtrykt gennem breve og dagsbogsnotater.

Del 2 blev skrevet under et ferieophold i byen Torrox i Andalusien, Spanien. Her udspilles en dramatisk virkelighed, krydret med detaljerede beskrivelser af tanker, drømme, og oplevelser.

Del 3 er en personlig fortælling, om det der ramte familien, da vores ældste søn begik selvmord. Med udgivelsen af bogen håber jeg, at historien må være med til at åbne, så mennesker kan se hinanden i øjnene, og tale om alt det skrøbelige og tabubelagte. Det perfekte findes ikke, der er skår i alting. Men vores sammenbrud og skår er ikke meningsløse, de kan bruges i al sin ufuldkommenhed i kærlighedens tjeneste.

Else Ø. Andersen

Mit navn er Else Ø. Andersen. Jeg er uddannet ergoterapeut og Familie-og Psykoterapeut. Jeg har en passion for andre mennesker, og er aktiv i forenings- og hverdagslivet hvor jeg bor. Som et kreativt menneske skriver og maler jeg. Desuden laver kunst af genbrugting.

myBoD-LOGIN.