Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Fate Accelerated
Voss, Glen
Paperback
52 Sider
ISBN 978-87-7691-550-6
kr. 49,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
 • Beskrivelse
 • Forfatter
 • Pressen siger (1)

Fate Accelerated

Med kun få minutters forberedelse kan du være i gang med at udforske dit eget univers med dine favoritfigurer fra din yndlings TV-serie, bog eller computerspil.

Måske vælger du at være den sidste luftbetvinger? Troldmands lærling på skolen for magi? Den Kraften har udvalgt? Fate Accelerated Edition er et rollespil, der hurtigt får dig igang med at dele dit eventyr med dine venner rundt om et bord.

Fate Accelerated Edition er en forkortet version af det populære Fate Core rollespil, hvor fokus er på fiktion fremfor realisme. I Fate kan du spille i en hvilken som helst verden, du kan forestille dig, uden mange timers forberedelse.

For første gang er Fate nu tilgængeligt på dansk i form af Fate Accelerated Edition - Dansk udgave.

Glen Voss

En passioneret rollespiller som har kastet sig ud i at sikre rollespil til alle børn i Danmark - uanset alder og forudsætninger. Med sin første udgivelse af Fate Accelerated bringer han fornyelse til de traditionelle rollespil, som i dag findes på dansk.

  • DBC

   Lektørudtalelse

   Uddrag fra Materialevurdering. DBC. Lektørudtalelse ”Rumpirater, tempelriddere eller troldmandsskoleelever?" ”Beskrivelse. Fate Accelerated Edition (FAE) er en forkortet udgave af det engelske ”Fate Core”-rollespil. Med FAE kan du spille bordrollespil i en hvilken som helst verden”. ”Vurdering. FAE bryder med de traditionelle rollespilssystemers ofte omfattende regler, og baserer sig helt og holdent på spilpersonernes handlinger. Systemet er let at gå til og kan bruges i mange sammenhænge ...” … ”FAE er fortrinligt, hvis man som voksen vil introducere rollespil for børn, fx. i en fritidsklub”
   01.04.2017

myBoD-LOGIN.