Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment
Güldenstein, Henning
Hardcover
132 Sider
ISBN 978-87-7170-423-5
kr. 209,95
inkl. moms ekskl. forsendelse
  • Beskrivelse
  • Forfatter
  • Pressen siger (0)

Fuldkornsbrød - Bagning med bageferment

Hvorfor begrænser man sig i Danmark til stort set kun at bage fuldkornsbrød af rug og baseret på surdej? Sundt, men usexet - det er desværre fuldkornsbrødets image herhjemme - med urette!

Til trods for det danske bagehype de seneste år er Danmark stadigvæk nærmest et udviklingsland i forhold til fuldkornsbrød. Inspireret af det overvældende økologiske fuldkornssortiment fra hans hjemland Tyskland viser Henning Güldenstein vejen til varierede, lækre, saftige og sunde hjemmebagte fuldkornsbrød, bagt med det hidtil i Danmark oversete økologiske hævemiddel bageferment. Med bageferment kan du bruge alle(!) de forskellige kornarter, og brødet bliver en succes, også for hjemmebageren. Vejen til dit saftige fuldkornsbrød er i denne bog velbeskrevet. Bogen vil vise læseren et fantastisk alternativ til de mere kendte bagemetoder.

Henning Güldenstein

Henning Güldenstein, født 1971 i Hamburg, kom til Danmark i 2003. Han er uddannet politolog. Han har desuden samlet en del erfaringer med økologisk landbrug gennem sit tidligere arbejde på to økologiske gårde og sit arbejde i Landbrugsstyrelsen. Han har en passion for spændende, varieret, lækkert og sundt fuldkornsbrød - og savner det herhjemme. Han har bagt med bageferment siden 1990erne.

myBoD-LOGIN.