Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Kærlighedens manual
Tranberg, Kirstina
Paperback
224 Sider
ISBN 978-87-7188-441-8
kr. 200,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
  • Beskrivelse
  • Forfatter
  • Pressen siger (0)

Kærlighedens manual

Jeg har ønsket at skrive en bog for alle, der ønsker at arbejde bevidst med deres eksisterende eller kommende parforhold, forbedre det og udvikle sig selv til mere hele mennesker.
Jeg ønsker at samle den viden og erfaring, jeg efterhånden selv har opnået gennem min egen personlige udvikling og på baggrund af min faglige viden som psykoterapeut. Disse indsigter har dels hjulpet mig selv, dels mine kursister og klienter i deres udvikling.
Jeg har ønsket en bog, der kommer hele vejen rundt og giver en helhedsforståelse af alt det, der er i spil i et parforhold.

Min bog tilbyder:
- større bevidsthed om egne mønstre
- bedre værktøjer til hensigtsmæssig konfliktløsning
- at se sin egen andel i opståede konflikter
- forståelse for, at konflikter og forskellighed er godt og uundværligt
- større indsigt i de mekanismer, der får os til at vælge lige den partner, vi tiltrækker
- at tage ansvar for sit eget liv og for sit parforhold
- inspiration til at pleje kærligheden
- at lære dig om dit eget foretrukne kærlighedssprog og at tale din partners kærlighedssprog, så hun/han virkelig føler sig elsket

Kirstina Tranberg

Efter en række store omvæltninger i hendes liv skiftede Kirstina Tranberg jobbet som lærer ud med en uddannelse som organisk psykoterapeut og har i en årrække tilbudt individuel terapi og parterapi foruden kurser i personlig udvikling.
Fordi hun som barn selv har oplevet konsekvenserne af forældrenes uforsonlige skilsmisse ligger det hende stærkt på sinde at give sin viden og erfaringer som parterapeut videre og udruste alle i et parforhold med bedre værktøjer til at klare sig igennem de kriser, der uundgåeligt opstår i ethvert parforhold for på den måde at undgå unødige skilsmisser der, hvor der stadig kan pustes liv i kærligheden.

myBoD-LOGIN.