Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Når Far Taber Sutten
Schwartz, Lars Karlsen
Paperback
192 Sider
ISBN 978-87-7188-644-3
kr. 269,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
 • Beskrivelse
 • Forfatter
 • Pressen siger (1)

Når Far Taber Sutten

Hvorfor får nogle fædre en svær depression og angst i forbindelse med en familieforøgelse? Hvordan er det at være kommende og nybagt far, når forventningens glæde og følelsen af lykke pludselig mod forventning erstattes af stor tvivl, mismod, bekymring og frygt? Hvilke tanker, følelser og handlinger er typiske for mænd med fødselsdepression? Og hvordan forebygger, opdager og afhjælper fædrene, deres pårørende og det offentlige sundhedssystem bedst problemet?

Det er blot nogle af de spørgsmål, jeg forholder mig til og forsøger at besvare, når jeg i denne bog hudløst ærligt og dybdegående fortæller om, hvordan jeg selv oplevede at blive ramt af en fødselsdepression og angst, dengang jeg blev far første gang. Her fortæller jeg bl.a., hvorfor jeg blev ramt, hvordan det kunne være undgået, hvilken hjælp jeg havde brug for, hvordan min omgangskreds kunne hjælpe mig og hvilke konsekvenser den lange psykiske nedtur fik for mig og min familie.

Lars Karlsen Schwartz

Navn: Lars Karlsen Schwartz, 37 år og far til 2
Hjemby: Nakskov, Lolland.
Uddannelse: Finansøkonom & Ejendomsmægler
Funktion: Blogger, foredragsholder, debuterende forfatter 2016
Baggrund: 30 års personlig erfaring med angst
20 års personlig erfaring med depression
5+ års personlig erfaring med fødselsdepression
10 års arbejde med emnet angst og fødselsdepression
hos mænd

  • DBC

   Lektørudtalelse

   Beskrivelse. ”Lars fortæller om tiden fra forventningsfuld glæde over voldsom fødsel til total kollaps, da han bliver far for første gang. Han beretter om lammende angst, selvmordstanker og frygten for ikke at kunne tage vare på sit barn og impulsen til at stikke af fra det hele. Efter diagnosen er stillet følger et langvarigt behandlingsforløb med terapi og medicin, og langsomt genvinder han fodfæstet”. Vurdering. ”En meget fin, åbenhjertig og personlig beretning om et tabuiseret emne. Forfatteren redegør i et klart og direkte sprog om sine lidelser og er også overbevisende i de teoretiske afsnit skønt han ikke er fagmand. ”.
   01.11.2017

myBoD-LOGIN.