Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Pigen fra Månehøjen
Krog, Lene
Paperback
576 Sider
ISBN 978-87-7188-281-0
kr. 299,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
 • Beskrivelse
 • Forfatter
 • Pressen siger (1)

Pigen fra Månehøjen

Merian, en historiestuderende med hjertesorger, beslutter sig i sommerferien for ikke at rejse hjem til det sydlige Bragimark, hvor krigen mod marlinger, overjordiske og hekse har splittet hendes familie ad.

Aia, en indadvendt skovarbejder, mistede hukommelsen, da hun blev fundet livløs i en sø i Nordlandet. Nu holder hun lav profil og afviger nødigt fra hverdagens trivielle rutiner for ikke at risikere at møde sin ukendte drabsmand igen.

Da Merian og Aia mødes, sender en ulykke dem ud på en skæbnesvanger rejse tværs gennem det krigshærgede land, hvor marlinger og hekse på brutal vis frarøves deres magiske evner.

Hjemsøgt af fortidens spøgelser, finder de vej mod Merians hjemegn i syd, og Aia bliver mere og mere overbevist om, at det er her, hun hører hjemme. Men Aias rolle i krigen lader ikke til at være uden betydning, og det går op for hende, at der var en grund til, at hun engang flygtede mod nord.

"Pigen fra Månehøjen" er første bog i fantasy-serien om Merian og Aia.

Lene Krog

Født 1976.

Mor til to menneskebørn og en kat.

Webredaktør by day.

Elsker halstørklæder, kaffe og havudsigter.

Introvert og akavet.

Med fregner i hele hovedet.


http://www.lenekrog.com

  • DBC

   Lektørudtalelse

   Vurdering. ”… en dramatisk rejse udgør et vendepunkt for hovedpersonerne, som ser deres sande rolle og styrke i kampen mod den ondskab, som flertallet giver op over for. Tilsat romantik, venskab, hukommelsestab og ædel byrd er alle ingredienser tilstede for en sprogligt flydende og spændende læseoplevelse.”
   01.11.2017

myBoD-LOGIN.