Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Camino Med Familien På Slæb
Sjøstrand, Lisette
Paperback
192 Sider
ISBN 978-87-7188-424-1
kr. 125,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
  • Beskrivelse
  • Forfatter
  • Pressen siger (0)

Camino Med Familien På Slæb

"Camino Med Familien på Slæb" giver et autentisk billede af, hvordan det er at tage afsted på en pilgrimsvandring sammen med manden og børnene. Følg med familien, som de på 5 uger vandrer 600 kilometer langs nogle af de mere alternative pilgrimsruter i det spanske og portugisiske landskab.

Bogen er den perfekte blanding af praktiske råd, sjove historier, og autentiske uddrag fra de logbøger, som både forfatteren og børnene har skrevet undervejs og som bliver delt med læseren, både højde og lavpunkter undervejs. Der er fascinerende møder med folk fra overalt i verdenen, og indlevende beskrivelser af nogle af de smukkeste landskaber i Europa.

Læs om alt fra den ideelle pakkeliste til, hvordan du behandler vabler - eller helt undgår dem. Lær hvordan du træner dig op til at gå Caminoen, og hvordan du sparer sammen til den
Bogen er fyldt med praktiske fif, der vil give dig svarene på alle de spørgsmål, som en uerfaren vandrer kan have. Den vil lære dig, hvordan man vælger det rigtige udstyr, og hvordan man overkommer de problemer som enhver rejsende vil støde på undervejs - og den vil underholde dig hvert eneste skridt på vejen.

Anmeldt af Maria Sjöstrand. Universitetsstuderende på the South Gate Society for kreativ skrivning

Lisette Sjøstrand

Forfatteren gik hele den Franske Camino rute alene i 2012 og tog så sin familie med på El Primitivo, Finisterre, og Por la Costa i 2015.

Jeg er uddannet Spies guide, arbejdede en periode som stewardesse og tog så en uddannelse som ergoterapeut, hvilket jeg har arbejdet som de seneste 20 år. Min viden om genoptræning og om kroppens fysiologi og anatomi giver dermed evidens til bogens indhold om træning og kost.

Vi har altid rejst meget, både før og efter vi fik børn, og helst med et element af fysisk aktivitet indblandet. I fritiden ror vi tur- og havkajak foruden at vandre.

myBoD-LOGIN.