Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Jylland - de klassiske sange
Kristensen, Poul Erik (Udgiver)
Paperback
48 Sider
ISBN 978-87-430-0282-6
kr. 48,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
  • Beskrivelse
  • Forfatter
  • Pressen siger (0)

Jylland - de klassiske sange

Denne bog består af en lang række jyske sange, der i dag må betegnes som klassikere. Blandt sangene kan nævnes Blichers Kær est du fødeland og Mads Doss; Aakjærs Jens Vejmand, Mors rok og Skuld gammel venskab; Skjoldborgs Husmandssangen og Der vokser skov på heden.

Nogle af sangene er blevet redigeret, men med meget nænsom hånd. Rim, stavelser og versefødder består.

Nyd de smukke tekster.

Poul Erik Kristensen (Udgiver)

Poul Erik Kristensen, født 1948, cand. mag. i historie 1975, skrev historiske artikler allerede i studietiden, fik udgivet sin første bog i 1979.
Poul Erik Kristensen har i sit arbejdsliv især været beskæftiget med forskning, skriftlig formidling og undervisning. Det er således blevet til mere end 20 bøger, især lokalhistorie og historiske jubilæumsskrifter inden for bl.a. bank og sundhedssektoren, som alle bygger på solide forskningsresultater. Samtidig er de skrevet i et letforståeligt sprog.
Poul Erik Kristensen har desuden betydelig erfaring i at bearbejde ældre bøger, så de kommer i overensstemmelse med nutidens sprogbrug. Foruden historiske bøger har han også bearbejdet en lang række klassiske romaner og novellesamlinger, især af Jeppe Aakjær, Johan Skjoldborg og Henrik Pontoppidan.

Flere titler fra forfatteren

myBoD-LOGIN.