Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Der var engang 3 mus
Povlsen, Søren
Paperback
72 Sider
ISBN 978-87-7145-634-9
kr. 120,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
  • Beskrivelse
  • Forfatter
  • Pressen siger (0)

Der var engang 3 mus

Et barn har brug for at lære at tænke selvstændigt og bruge sin forestillingsevne. Det kan denne bog hjælpe barnet med.

"Der var engang tre mus. Hvem var mon den klogeste?" er en samling af 7 fantasirige godnathistorier. Historierne handler om 3 mus, der hver træffer deres forskellige valg i en vanskelig situation.

Der er en lille "tænke-pause" i hver historie, hvor barnet så skal "tænke" over, hvem af musene der mon var den klogeste. Efter "tænke-pausen" fortsætter historien, og barnet hører, hvad der sker med de 3 mus.

De 7 fortællinger har alle sammen budskaber, som også kan give forældre stof til eftertanke; f.eks. "at handle selvstændigt", "at bruge sin fantasi", at opdage at ens valg får konsekvenser for en selv og andre", "at fortsætte trods modgang".

Styrk dit barns udvikling med denne sjove og tænksomme bog.

"Der var engang tre mus. Hvem var mon den klogeste?" er en børnebog af cand.mag. i filosofi, Søren Povlsen, som med sine fantasifulde historier nok skal sætte tankerne i gang hos både dit barn og dig, som læser dem højt.

Søren Povlsen

Søren Povlsen er cand.mag. i filosofi og nordisk sprog og litteratur. Han er forfatteren til fagbogen "Det mystiske at verden er", som udkom på BoD 2012.

Flere titler fra forfatteren

myBoD-LOGIN.