Tilbage til oversigt

Plads 1

8
Slusehåndbogen
Veber, Thomas
Paperback
48 Sider
ISBN 978-87-7145-813-8
kr. 129,00
inkl. moms ekskl. forsendelse
  • Beskrivelse
  • Forfatter
  • Pressen siger (0)

Slusehåndbogen

At sejle fra Skandinavien gennem Europas floder og kanaler til Middelhavet er let og ukompliceret. Den eneste forhindring på vejen er sluserne. Men har man først fundet ud af, hvordan man skal gøre i de forskellige sluser, er det også helt udramatisk, og man kan faktisk gøre det selv hvis man er alene ombord. Har man hele tiden styr på sine fortøjninger og kræfterne som påvirker dem vil man opleve selv de værste sluser som udramatiske. Men har man ikke styr på båden og fortøjningerne, begynder stressen og måske skaderne.

Denne bog er en beskrivelse af de forskellige slusetyper, man kan møde fra Travemünde i nord til Port St. Louis i syd, og hvordan man lettest bruger dem.

Undgå problemer og skader - forbered dig inden du sejler.

"Bogen er grundigt bearbejdet og synes at være en stor hjælp specielt til førstegangsudfordringerne ved slusning." (Fra boganmeldelsen i Langtursejlerne)

Thomas Veber

Thomas Veber er født i Marstal på Ærø i 1975. Under sin opvækst i Skipperbyen har han nærmest fået sejlads ind med modersmælken. I år 2000 sejlede han over Atlanten til Caribien. I 2008-2009 sejlede han med familien gennem Europas floder og kanaler til Middelhavet hvor de sejlede rundt i et år.

Flere titler fra forfatteren

myBoD-LOGIN.