40 nemme sokker

40 nemme sokker

Særligt populær
Mette Walther

ePUB

12,5 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743007586

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 25.10.2018

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
109,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
En bog som kan læses! Opskrifterne er støvsuget for forkortelser og unødvendige spidsfindigheder. Opskrifter kan læses og forstås af både begyndere og øvede. De 40 opskrifter kan strikkes i hver 3 størrelser. Der er opskrifter til enhver tykkelse garn / pindstørrelse. Opskrifterne er ikke bundet op på et bestemt garnmærke. Alle farver og mønstre kan frit skiftes ud.
Mette Walther

Mette Walther

Mette Walther
En alsidig dame. I tidernes morgen har jeg taget en fin uddannelse på Nordjyllands Håndarbejdsseminarium. Jeg er også uddannet skolelærer. Jeg har strikket fra jeg var en stor pige. Motivationen til at skrive strikkebøger, kommer dels fra min egen interesse for strik, men også fra min lærergerning. Som lærer blev jeg opmærksom på, hvor uforståelige en almindelig strikkeopskrift kan virke, for en begynder.
Min mission med mine bøger er at opskrifterne skal være nemme og forståelige, både for begyndere og dem der er øvede.

Anmeldelse af strikkebog: 40 nemme sokker

Strikkeopskrift.com

januar 2019

"Det unikke ved denne bog er, at strikkeopskrifterne på sokker er nemme og lige til at gå til – også selv om du har ingen eller begrænset erfaring med at strikke sokker. [...] Så hvis du drømmer om at strikke lækre sokker til hele familien uden det skal være mere bøvlet end højst nødvendigt, så vil du ikke fortryde denne bog! [...]

Man kan mærke en ildsjæl bag denne bog. En iver efter at gøre sokkeopskriften enkel og nem at gå til. Og det er ikke uden grund. Forfatteren Mette Walther skrev nemlig bogen midt i et sygdomsforløb, hvor de strikkede sokker blev hendes pause fra tanker, stress og depression."

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.