55 Tips Til En Bedre Søvn

55 Tips Til En Bedre Søvn

Hanne Buggild

Erhvervsbøger

ePUB

5,6 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743020202

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 10.02.2022

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
199,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
55 Tips til en bedre søvn.

Det er så vigtigt at få sovet præcis så meget, som DIN krop har behov for og det er meget, meget individuelt, hvor meget søvn, man har brug for.


I bogen får du 55 meget forskellige tips til hvordan du kan falde i søvn, når du ønsker det, sove igennem hele natten og vågne frisk og udhvilet op.

Bogen er opbygget således at der er rig mulighed for at gøre den personlig, ved at notere detaljer omkring din søvn.

Bogen er fyldt med farverige illustrationer, der gør den indbydende at tage frem og kigge i, når behovet opstår og du vil afprøve en eller flere at de effektive metoder, der skal få dig til at sove godt.

For selvom du i perioder kan klare dig fint uden tilstrækkelig søvn, så sker der ting i din krop, som du ikke får gener af før senere i livet.

Så pas på dig selv og SOV GODT!
Hanne Buggild

Hanne Buggild

Hanne Buggild skrev og fik udgivet sin første bog for snart tredive år siden og siden er det er blevet til flere romaner, noveller, håndbøger og andre spændende publikationer.

I de første år var det krimi genren, der havde hendes store interesse, men i de senere år har der mest været fokus på den erotiske litteratur, samt bøger omkring personlig udvikling. Hanne arbejder som coach og hjælper kvinder og par til at få et liv i balance og benytter blandt andet ZAP metoden, som hun selv har udviklet.

Hanne har en meget bred erfaring om alt vedrørende erotik, parforhold og sexlegetøj, efter tyve år som indehaver af livet-er -godt. Danmarks største arrangør af parties med erotisk legetøj.

Hanne har været i Go morgen Danmark og har også medvirket i TV2 programmet En skat til Danmark hvor hun havde fået fornøjelsen af at fortælle om sexlegetøj og hvorfor det bør være en vigtig del af danskernes liv.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite