Ankerliv
Særligt populær

Ankerliv

Lær at ankre og få flere oplevelser med din båd

Thomas Veber

Paperback

108 sider

ISBN: 9789198506945

Forlag: Ocean Dream

Udgivelsesdato: 03.02.2020

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
198,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Der ligger en masse oplevelser og venter på dig. Nogle gange findes de lige uden for havnen. Det er ikke nødvendigt at sejle helt til Caribien eller Middelhavet for at møde vilde dyr eller få eventyr på utilgængelige øer.

Med "Ankerliv" lærer du at ankre. Så kan du trygt sove med sæler og marsvin omkring din båd. Du vil turde forlade din opankrede båd, mens du er inde på en af de mange spændende danske øer, som du ellers ikke kan besøge.

Hvis du vil langturssejle, er det et must at lære at ankre. Men du snyder dig selv for mange sejleroplevelser ved ikke at gøre det herhjemme også.

"Ankerliv - lær at ankre og få flere oplevelser med din båd" lærer dig med mange illustrationer, inspirerende historier og eksempler, hvordan du:

* Vælger det rette anker
* Finder den ideelle ankerplads
* Får ankeret til at sidde fast
* Sikrer at du kan få ankeret op igen
* Ankrer i bugte med mange både
* Skærgårdsankrer
* Får styr på vand, strøm og affald
* Undgår at bryde de uskrevne regler på ankerpladsen

"Ankerliv - lær at ankre og få flere oplevelser med din båd" er den komplette manual til på en enkel måde at få endnu flere oplevelser med din båd ved at ankre trygt og sikkert. Den er skrevet i et let og humoristisk sprog, så du vil føle dig underholdt, mens du bliver ekspert i ankring.
Thomas Veber

Thomas Veber

Thomas Veber er forfatter, freelanceskribent og foredragsholder og har skrevet flere bøger om sejlads. Han har sejlet over Atlanten tre gange, sejlet et år i Middelhavet, på Norges vestkyst og hele Østersøen fra Finland i nord til Tyskland i syd.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.