Argumentation & det danske demokrati i praksis for 7. til 10. klassetrin

Argumentation & det danske demokrati i praksis for 7. til 10. klassetrin

Tværfagligt med dansk, historie & samfundsfag

Poul Nicolaj Christensen

Samfund, politik, kultur & medier

ePUB

880,1 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743046684

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 25.04.2022

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
22,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Bogen omhandler....det at lære at argumentere og indeholder mange praktiske elevopgaver, herunder også mulige gruppeopgaver til at lære det og øve det.....det at opnå et godt kendskab til hvad holdninger, normer og love er samt forskellen på samme, herunder mange gode opgaver til at lære at argumentere for egne holdninger.....det at blive mere bevidst om hvilke samfundsforhold du selv (eleven) tillægger værdi, hvilke værdier og ideologier politiske partier har grundlag i......det at opnå viden om den danske parlamentarisme med en tredeling af magten i den lovgivende, den udøvende og den dømmende magt, herunder også om de historiske udviklingsmæssige forhold omkring parlamentarismen og stemmeretten i Danmark....viden om lovgivningsprocessen i Danmark, herunder praktiske opgaver som indfører eleven i processen fra idé til færdigt lovforslag.....en proces som også giver viden om hvad forarbejder til lovforslag er og hvad de betyder for den færdige lovs eventuelle fortolkningsmligheder.
Poul Nicolaj Christensen

Poul Nicolaj Christensen

Han har arbejdet i Folkeskolen i flere årtier. Først som studerende tilkaldevikar fra 1990erne. Derefter har han gennem læreruddannelsen med bl.a. liniefaget samfundsfag og som læreruddannet med undervisning i bl.a. historie og samfundsfag udviklet viden om og praktiske opgaver til undervisning i de forhold, der er blevet til denne bogs indhold. Senest op til kommunalvalget i 2017 har han anvendt store dele af det indhold, der nu er blevet til denne bog, til et valgfag med emnet politik for 7., 8. og 9. klasseelever, hvor eleverne en hel eftermiddag havde besøg på skolen af 5 kommunalpolitikere, som var på valg. Eleverne blev gennem anvendelse af flere relevante dele af indholdet forberedt på at debattere både politikernes og elevernes egne mærkesager for kommunens lokalpolitik. Det ligger forfatteren meget på sinde at gøre demokratiet relevant og vedkommende for eleverne. Og det sker bedst gennem konkrete praktiske opgaver, som dem, der er blevet en del af denne bog.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite