Asiatiske fantasier
Særligt populær

Asiatiske fantasier

Sarah van Henkel

Erotik

Paperback

164 sider

ISBN: 9788743046707

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 26.07.2022

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
79,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Asiatiske fantasier indeholder tre gribende fortællinger der alle udspiller sig i Japan. De har det til fælles at de handler om de eksistentielle kriser hovedpersonerne står over for i deres liv. Den ene er Tomoko, en ensom hjemmegående og nærmest aseksuel husmoder, der bliver kastet ud i et hæsblæsende erotisk eventyr med en markant yngre og frigjort kvindelig universitetsstuderende som får hendes seksualitet til at udvikle sig og blomstre frem igen. Den anden er direktørdatteren Yumiko der brutalt bliver flået ud af sit vante, priviligerede gymnasieliv og på første hånd oplever en helt anden virkelighed i Tokyos kriminelle underverden hvor hun møder Yakuza-pigen Shoko. Endelig følger vi den tidligere så hårdtarbejdende, men nu arbejdsløse og udbrændte it-chef, Takeda, som skjuler sin sociale deroute for sin familie og overvejer at tage sit eget liv i et desperat forsøg på at skåne dem for de økonomiske konsekvenser af sin afskedigelse.
Sarah van Henkel

Sarah van Henkel

Sarah van Henkel har studeret japansk og koreansk på universitetet, rejst i både Japan og Sydkorea, samt boet og arbejdet i en længere periode i Tokyo på lokal kontrakt i et japansk firma. Hun er sprogligt og kulturelt fascineret af begge lande, hvilket har givet hende inspirationen og motivationen til at skrive Asiatiske fantasier. Fagligt arbejder hun imidlertid som it-specialist i en stor dansk virksomhed. Hun har to børn, er gift og bor i Storkøbenhavn.

Anmeldelse

Bogmarkedet

maj 2022

"Hvis du virkelig ønsker at ændre dit liv, skal det nok lykkes for dig". Sådan afsluttes en af fortællingerne i Asiatiske fantasier, der på overfladen let kan forveksles med den erotiske triologi Fifty Shades of Grey. De hede sexscener, erotiske fantasier, den gådefulde mand, begær og overgivelse fremstår nærmest en til en. Men så snart man dykker ned i romanens fortællinger, viser der sig noget helt andet. [...]

Det samme overskud og elegance gør sig gældende i bogens realistiske beskrivelser af både byerne, atmosfæren og menneskene. Henkel skildrer de kulturelle normer og værdier så selvfølgeligt og umiddelbart. Et kneb, der kan gøre det allermest urealistiske, som bogen også indeholder, realistisk. Selv har forfatteren både studeret japansk og koreansk, samt boet og arbejdet i både Japan og Korea, hvilket giver hende en mere naturlig tilgang til bogens fremstillinger. Selv siger hun, at "de mange oplevelser med begge kulturer har givet mig motivationen til at skrive netop denne roman". Og ja, Henkel har, med alle sine erfaringer, fået skabt et så fuldkomment univers, at man næsten kan mærke Japans fugtige klima og Koreas travle togstationer.

Gennem et rigt sprog og realistiske fremstillinger favner romanen altså både det romantiske og det erotiske. Men det der adskiller romanen fra at blive en Fifty Shades of Grey 2.0, er det dybere- og mere socialrealistiske lag, som Henkel har lagt ind over. Det handler nemlig ikke kun erotik og frække fantasier, men også om at tage ejerskab over sit liv og bane vejen for det liv man selv ønsker. [...]

Sarah van Henkel er helt klart en dygtig forfatter, der med Asiatiske fantasier har vist, at hun evner at fremstille betagende og medrivende historier."

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite