Autismens små og store stjerner

Autismens små og store stjerner

Særligt populær

Autisme, teori, pædagogik og lidt om ADHD

Mandi Erlandsen

Paperback

248 sider

ISBN: 9788771886313

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 17.10.2016

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
279,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
"Autismens små og store stjerner" er en livsbekræftende bog om autisme.

Lærer og forfatter tager læseren i hånden og fortæller let og læseligt om autisme, ADHD, teori og pædagogik, så alle kan forstå det og med mange illustrative eksempler fra hverdagen på en specialskole og livet omkring. De pædagogiske redskaber, som præsenteres, kan benyttes i specialtilbud, i hjemmet samt i dagtilbud og skoler, hvor inklusion er en del af hverdagen. Bogen indeholder også emner om familieliv, uddannelse, seksualitet og ADHD. Forfatteren debatterer samfundets udvikling, behovet for tidlig indsats, inklusion og social udsathed.

Bogen henvender sig til forældre, bedsteforældre, pædagoger, lærere, sagsbehandlere, sundhedsplejersker, psykologer, studerende og andre, som i deres dagligdag møder mennesker med autisme. Bogen kan også læses af hovedpersonerne selv - unge og voksne med autisme.

Bogen er smukt illustreret af Andreas Gervig Marnow, som selv har autisme. Da bogen udkom første gang i foråret 2014 skrev anmelderne:

"Mandi Erlandsen ved, hvad hun taler om, og hun er værd at lytte til. Hvis man kun skal læse én bog om autismepædagogik, så er Mandi Erlandsens bog bestemt et godt bud."
Heidi Friborg Christophersen, Fagbladet Folkeskolen

"Forfatterens formål med denne bog er at hjælpe med viden .. Hun skriver i et letforståeligt sprog, så alle kan være med. Bogens førte halvdel handler om forskellige autismeteorier, der er garneret med eksempler fra praksis."
Lone Marie Pedersen, Fagbladet Socialpædagogen

"Mandi Erlandsen har samlet relevant litteratur og egne erfaringer i en skønletlæst bog om autisme. Mit aller første indtryk, da jeg havde læst bogen, var at jeg virkelig følte mig forstået som forælder."
Autisme-mor, blogger om autisme

Jeg kan godt li´ bøger. Fagbøger, skønlitterære, men især dem, hvor man mærker forfatterens personlige interesse i et emne ... Sådan havde jeg det også, da jeg for nylig læste Mandi Erlandsens Autismens små og store stjerner."
Autismetanken, blogger om autisme
Mandi Erlandsen

Mandi Erlandsen

Mandi Erlandsen (f. 1972) er lærer, forfatter, vejleder og foredragsholder.
Mandi Erlandsen blev uddannet lærer i 1997 og har arbejdet 10 år i folkeskolen. I 2007 blev hun ansat ved Rosenkilde Skole, som er en del af Autisme Center Vestsjælland, der er Danmarks Største tilbud til mennesker med autisme.
Mandi Erlandsen er en erfaren vejleder og foredragsholder.
Bogen "Autismens små og store stjerner" er en sammenfatning af den store viden og de mange erfaringer, som Mandi Erlandsen har samlet sammen.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.