Barndommens bagage

Barndommens bagage

og hvorfor den spænder ben for dit parforhold

Siff Leonoah

ePUB

714,7 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743029885

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 14.12.2020

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
49,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Vores personlighed udvikler sig i forholdet til vores nære omsorgspersoner gennem opvæksten. Mellem barn og forælder udvikles overlevelsesstrategier og mønstre for, hvordan vi indgår i nære relationer senere i livet.
Indsigt i tilknytningsmønstrene er en særdeles brugbar nøgle til at forstå den måde, vi lever vores liv sammen med andre på og de reaktioner, vi tyr til i pressede situationer.
Vi er heldigvis ikke tvunget til at gentage vores forældres eller barndoms grundlæggende mønstre, og når vi får forståelsen af vores liv, reaktioner og følelser, vil vi være i stand til at frigøre os fra fortidens begrænsninger og i stedet skabe nye fortællinger om nærvær, kontakt og livsglæde.
Siff Leonoah

Siff Leonoah

Siff Leonoah er certificeret coach hos Sofia Manning og har specialiseret sig indenfor par og relations coaching, da hun er meget fascineret af måden hvorpå vi elsker og udviser kærlighed, og hvordan vi ubevidst lader os begrænse af gamle omsorgserfaringer, overlevelsesstrategier og tilknytningsadfærd

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.