Bekæmpelse af Borebiller på dit Loft

Bekæmpelse af Borebiller på dit Loft

Synlige insekt og skimmelskader forårsaget af milde og regnvåde vintre.

Gitte Ahrenkiel

Bind 2 af 2 i denne serie

Erhvervsbøger

Paperback

72 sider

ISBN: 9788743046356

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 22.02.2022

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
148,99 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Ifølge DMI (Danmarks Meteorologiske Institut ) er en Ny Klimanormal introduceret:.
Før 2020 sammenlignede vi opgørelser for vejret med den tidligere klimanormal, der dækkede over perioden 1961-1990, men siden da har det danske klima forandret sig . Det er blevet både varmere og vådere. Den nye klimanormal for perioden 1991-2020 er således i gennemsnit over et helt år blevet 1,0 grad varmere og 47 mm vådere end klimanormalen for perioden 1961-1990.

Varmere og vådere vejr betyder perfekte forhold for borebiller såvel som for skimmelsvamp. Bogen beskriver, ved fotos og kildehenvisninger, metoder til bekæmpelse af borebiller og skimmel, baseret på anbefalinger fra fagfolk i nyere tid og fra ældre praksisser.
Klimaforandringerne skaber nye risici for vores bygninger. Du kan selv gøre meget for at behandle og forebygge et angreb. Med enkle værktøjer, tagkonstruktionsafstivning og forskellige beskyttelsesbehandlinger.
Bogen afsluttes med et Appendix om udendørsfaciliteterne i relation til projektet "Rekonstruktion og drift af Gedser Forsøgsmølle". Staldbygningen indgår i dette projekt som henholdsvis museum, galleri og forlag.
Som det vil fremgå, fungerer bogen også som dokumentation til brug for både museum og familie.

21. februar 2022 oplyste TV2 Vejret, at februar 2022 har været den mest milde og regnvåde nogensinde.
Gitte Ahrenkiel

Gitte Ahrenkiel

Gitte Ahrenkiel (1955-) er født og har base i Danmark, Europa. Hun trækker på en journalistisk, akademisk baggrund hhv. som portrætmaler og udgiver af bøger om lokalhistoriske emner, renovering af bygninger baseret på genbrug og ældre håndværksmetoder.
I forbindelse med købet af et mindre husmandssted , oktober 2014, overtog Gitte Ahrenkiel samtidig området, hvor Gedser Forsøgsmølle i 1957 blev opført af ingeniør Johannes Juul. På opfordring af og i samarbejde med lokale tilstræbes fredning af møllearealet samt fornyet drift af rekonstrueret Gedser Forsøgsmølle.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite