Eventyret om Træskoen

Eventyret om Træskoen

...Træskoens Rejse

Torben Stelling

ePUB

2,5 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743082804

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 26.11.2020

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
59,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Vognen var nu ganske tæt på træet, og træskoen lænede sig nysgerrigt ud over redens side, for at finde ud af, hvad vognen mon var læsset med ... Netop da skete det, at et vindstød ramte den gren, hvorpå reden var bygget, og før træskoen kunne nå at gøre noget, væltede den hovedkulds ud af reden! Smykkerne raslede og skreg, men de tre dalere var for en gang skyld blevet mundlamme! I sekunderne hvor træskoen nu styrtede imod jorden, lukkede den øjnede ved tanken om det hårde fald der var i vente, men i næste øjeblik mærkede den, hvorledes den overraskende nok landede ganske blødt i stedet ...

Eventyret bor i os alle! Inspireret af vore verdenskendte klassiske eventyr, fører forfatteren os i denne beretning for en kort stund tilbage til en tid, hvor solen altid skinner, og hvor de særeste ting som regel forekommer når, og hvor man mindst venter det.

En herlig og hurtigt oplæst godnathistorie for børn og barnlige sjæle, fra "dengang far var dreng".

Rigtig god fornøjelse!
Torben Stelling

Torben Stelling

Torben Stelling har en stærk forkærlighed til de klassiske folke- og kunsteventyr, mest af alt af vor egen verdenskendte H.C. Andersen.

Maleriske beskrivelser af skøn natur, som f.eks. J.R.R. Tolkien er kendt for, har også været en stor inspirationskilde i arbejdet med denne bog.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.