Lillemyre og Frækkemyre

Lillemyre og Frækkemyre

I Myretueskoven

Christian Cortez Campos

ePUB

201,7 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743018445

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 25.05.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
69,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Bogen om Myretueskoven handler om de to små myrer, Lillemyre og Frækkemyre, som vokser op i myretuen. Lillemyre ønsker at bryde ud af det liv, som er forudbestemt for de små myrer, og drage ud i verden og se sig omkring, og få nye, spændende venner.

Selv tør Lillemyre ikke at gøre dette, så derfor får han hjælp af sin bror Frækkemyre. Frækkemyre tør godt at møde nye venner, men han nyder godt af Lillemyres skarpe sind, og gode ideer til hvor de kan tage hen.

En skøn fortælling om, at selvom man er lille, kan man godt udrette store ting.

Der er indlagt opgaver efter hvert kapitel, hvor barnet dagen efter kan tegne de situationer, som dyrene har været i.
Christian Cortez Campos

Christian Cortez Campos

Christian Cortez Campos er nok det, som mange vil kalde, en utraditionel forfatter af børnebøger. Han interesserer sig meget for antropomorfi, hvilket hans bøger også er bygget på.

Han udgav sin første bog i sommeren 2020, som var en sammenfatning af de historier, han havde fortalt til sin datter igennem årene.

Han arbejder nu kun med universet om Myretueskoven, og bøgerne er nu ved at udkomme på flere forskellige sprog. Han kan godt lide at nedbryde den barriere der er mellem mennesker, og forstå hvor hvorfor man ser livet fra forskellige sider.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.