Fagbøger for børn og unge

Børn og unge mister ofte motivationen for at lære, når de får indholdet dikteret og temaer kun formidles i stærkt forenklet eller kort form. På den måde er det tilegnede hurtigt glemt igen. Fagbøgerne for børn og unge er udarbejdet med fokus på at gøre indholdet forståeligt og alderssvarende for på den måde at vække og opretholde de unge læseres nysgerrighed. Masser af billeder og uddybende informationer er med til at sikre et godt læringsudbytte hos de unge.

Side
 1. Ida hos Zoneterapeuten
  Ida hos Zoneterapeuten Dorte Vilhelmsen
  Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 12.11.2010
 2. Den Sygeste Børnebog
  Den Sygeste Børnebog -der nogensinde er skrevet
  Kasper L. S. Knudsen
  Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 03.08.2009
  99,00 kr.
  Bog

  inkl. moms / ekskl. forsendelse

  Tilgængelig

Side

En verden af viden for børn og unge

Fagbøger for børn og unge skal ikke bare kunne formidle viden på en forståelig måde, som svarer til læsernes alder – de skal også helst være underholdende. Mens de mindre børn kan lære nyt sammen med far eller mor, kan de lidt større børn bruge fagbøgerne til at tilegne sig viden om et væld af emner på egen hånd.

BoD Bogshop tilbyder et stort udvalg af fagbøger for børn og unge. Du finder blandt andet bøger om emner som natur og fremmede lande og folk. Målet er at formidle spændende temaer på en alderssvarende måde, som de unge læsere synes om.

Search engine powered by ElasticSuite