BoD Buchshop – Kinder- und Jugendbücher

Litteratur, leg og læring for unge læsere

Børnebøger

Børnebøger er ikke bare fantastisk underholdning for de små; bøgerne støtter barnet i dets udvikling fra det er helt lille. Bøgerne formidler læring tilpasset barnets alder, og højtlæsning understøtter barnets kognitive og visuelle evner. Takket være deres legende elementer støtter børnebøger børn i deres første forsøg på at knytte billeder og ord sammen. Derfor spiller bøgerne en meget vigtig rolle i forbindelse med de første forsøg på at læse selv.

 1. Særligt populær
  Bibi en lille piges liv
  Karin Michaëlis
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 26.10.2020
 2. Særligt populær
  Rinus og Radise Julebling i bankboksen
  Anders Porsgaard, Allan Porsgaard
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 16.10.2020
 3. Our world goals in rhyme
  Elsebeth Warnich Watts
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 29.09.2020
  189,00 kr.
  Bog

  Tilgængelig

 4. Sulfo i syden Sulfobøgerne
  Helle Lauesen
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 25.09.2020
 5. Gumle og Spring og deres fortryllede ven
  Elisabeth L. Brun
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 12.09.2020

Bøger til børn i børnehavealderen

Er der noget bedre end at putte sig ind til far eller mor, mens man lytter til en god historie? Børn finder stor glæde i hyggestunden omkring godnathistorien, og ritualet er en god måde at komme ned i gear efter en dag med masser af oplevelser. Men højtlæsning er ikke bare hyggeligt, det er også alle tiders måde at introducere børn til nye emner og lade leg og læring gå op i en højere enhed. Børn i børnehavealderen interesserer sig for et væld af emner, og blandt det store udvalg her i bogshoppen finder forældrene helt sikkert noget, som også falder i deres smag.

Bestil digitale børnebøger online

Ud over de klassiske trykte børnebøger finder du et væld af e-bøger for børn i BoD Bogshop. Her finder du bøger for enhver smag - uanset om barnet interesserer sig for dyr, eventyr eller den store verden.