Bornholmernisserne
Særligt populær

Bornholmernisserne

Grethe Trnka

Børnebøger

Hardcover

64 sider

ISBN: 9788743046561

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 28.03.2022

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
179,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Denne bog er blevet til, fordi jeg har måttet fortælle godnathistorier "long distance" da mit barnebarn bor i Rødovre og jeg bor på Bornholm. Det var derfor også nærliggende at fortælle om nisserne, som bor her på Bornholm. Mit barnebarn Freya har selv valgt disse historier ud af mange.
Bornholmernisserne opdages af mormor og Freya en dag de er ude at plukke kantareller. Det er så spændende, når man ser en nissehue mellem de små svampe, og snart går det jo op for mormor, at der er tale om en nissefamilie - Fyr, Kogle og deres to børn, Nissepige og Nissedreng.
De kommer nu med på alle slags eventyr sammen med Freya og mormor. Nisserne er på størrelse med dukker, og det er spændende for ethvert barn, at have en levende dukke. Nissefamilien synes godt om æbleskiver, selvom det for dem er på størrelse med en badebold, og et besøg i legetøjsbutikken, hvor alt er i deres størrelse. Nisserne må dog lære altid at se dukkeagtige ud for ikke at vække for stor opsigt.
Grethe Trnka

Grethe Trnka

Grethe Trnka har tidligere i 2012 udgivet en kogebog. Dette er dog den første børnebog - men afgjort ikke den sidste, idet der allerede er indtalt mange godnathistorier, som kan forvandles til papirbøger.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite