Brændende vand
Ny

Brændende vand

P. Luknams

Science fiction & fantasy

Paperback

230 sider

ISBN: 9788743038580

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 01.08.2022

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
149,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Kontinentet af flydende plastik ude i Stillehavet forandres pludseligt, og voldsomt brændende hotspots opstår spontant og dør ud igen. Élisa og Geir kommer med laboratorieluftskibet Jules Verne derud og undersøger fænomenet, men fanges selv i et hotspot.
Truslen om et Stillehav i flammer, som kan brænde atmosfæren af, chokerer verdenen. Med frygten og menneskeligt mod som drivkraft lykkes det, via en dybt hemmelig og krypteret masterindgang til internettet, at samle al computerkraft på jorden i et fælles intelligent netværk for at finde en løsning - Global Mind er født. Den nye højintelligens selvudvikler, hægter mennesket af og genererer sin egen masterplan for livet på jorden i fremtiden. Men Global Mind har også utilsigtet skabt en højintelligent konkurrent skjult i havet.
Fra dette kaos af vand, ild og skyggemennesker spirer dog også synkroniserede poetiske glimt af livshåb.
P. Luknams

P. Luknams

P. Luknams har som bijob gennem årene skrevet tekniske og kommercielle artikler til forskellige tidsskrifter. Hovedforfatter på en teknisk booklet, som med tiden er oversat til omkring 15 sprog. Udvalgt med ”sIT” til Forskningsministeriets publikation “Danskernes tanker om informationssamfundet år 2005” udgivet i 1996, hvor hunden DuMille fortæller om at være familiehund i fremtiden.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite