Dansk-moderne hebraisk ordbog

Dansk-moderne hebraisk ordbog

Flemming André Philip Ravn

Paperback

420 sider

ISBN: 9788743010579

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 06.08.2019

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
359,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Velkommen til den første dansk-moderne hebraisk ordbog nogensinde. De 422 sider rummer over 24.000 opslagsord.

Ordbogen indeholder ordforråd, som anvendes på moderne israelsk hebraisk, og som stammer fra det virkelige liv og fra den europæiske civilisations historie, specifikke skandinaviske gloser samt ord og begreber fra jødisk, israelsk og mellemøstlig kultur, religion og historie - og som anvendes akademisk, i litteratur og presse, på tv og i dagligdagens samtaler. Også egennavne.

Ordbogen indeholder også lidt slang - og en vis del af ordforrådet stammer fra aramæisk, arabisk og jiddisch.

Dette er en dansk ordbog, og som sådan følges de gængse genrekriterier for danske ordbøger - såvel som traditionen i hebraisk grammatik.

Det er forfatterens håb, at denne ordbog vil være befordrende for opbyggeligt samvirke mellem folk, sprog og kulturer samt være et gavnligt værktøj for studerende, fagfolk, rejsende og alle andre.
Flemming André Philip Ravn

Flemming André Philip Ravn

Flemming André Philip Ravner dansk sprogforsker, lektor, forfatter og redaktør. Inden for de semitiske sprog har han især arbejdet med klassisk og moderne hebraisk, men også med Oldtidens assyrisk, aramæiske dialekter og i mindre omfang med moderne arabisk. I tillæg hertil arbejder han til stadighed med engelsk, fransk og italiensk.

Forfatteren er tredobbelt cand.mag., taler tolv sprog og har indsigt i yderligere en række sprog uden at tale dem. Lige siden han begyndte at arbejde med sprog som ganske lille, har han ønsket at skrive denne ordbog, da der jo ikke fandtes nogen på dansk. Den har således været nogle årtier undervejs.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.