Dansk-moderne hebraisk ordbog

Dansk-moderne hebraisk ordbog

Særligt populær

2. udgave

Flemming André Philip Ravn

Paperback

468 sider

ISBN: 9788743011644

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 04.11.2019

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
359,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
VELKOMMEN til den FØRSTE dansk-moderne hebraisk ordbog nogensinde. I denne 2. udgave er opsætningen ændret, så der kan stå seks linjer mere pr. side. Og der er tilføjet flere tusinde nye ord og eksempler, rettet fejl og lavet forbedringer. Den nye udgave rummer over 35.000 opslagsord.

Ordbogen indeholder ordforråd, som anvendes på moderne israelsk hebraisk, og som stammer fra det virkelige liv og fra den europæiske civilisations historie, specifikke skandinaviske gloser samt ord og begreber fra jødisk, israelsk og mellemøstlig kultur, religion og historie - og som anvendes akademisk, i litteratur og presse, på tv og i dagligdagens samtaler. Også egennavne.

Ordbogen indeholder ligeledes lidt slang. En vis del af ordforrådet stammer fra aramæisk, arabisk og jiddisch. Skriftstørrelsen er bevidst holdt stor for at lette læsningen af de hebraiske vokaltegn. Ordbogen følger som sådan de gængse genrekriterier for danske ordbøger - såvel som traditionen inden for hebraisk grammatik.

Det er forfatterens håb, at denne ordbog vil være befordrende for opbyggeligt samvirke mellem folk, sprog og kulturer samt være et gavnligt værktøj for studerende, fagfolk, rejsende og alle andre.
Flemming André Philip Ravn

Flemming André Philip Ravn

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.