Das Gesetz der Anziehung

Das Gesetz der Anziehung

Manifestations Kalender 2020

Bettina Møller Jensen

Paperback

428 sider

ISBN: 9788743001089

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 26.06.2019

Sprog: Tysk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
199,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Das Gesetz der Anziehung reagiert darauf, wie Sie sich fühlen, was Sie sagen und denken. Eine sehr effektive Art, die Schwingung von dem, was Sie anziehen möchten, zu spüren, ist das, was Sie wollen, auzuschreiben.

Zeichnen Sie Ihre Träume, Wünsche und Sehnsüchte auf die leeren Blätter dieses Manifestationskalenders und beginnen Sie, das Leben Ihrer Träume zu manifestieren!
Bettina Møller Jensen

Bettina Møller Jensen

Bettina Møller Jensen er forfatter, mindset mentor, NLP Practitioner og ekspert i Loven om Tiltrækning og visionboards. Som den eneste i Danmark er Bettina Certified Law of Attraction Facilitator, og hun er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå. Bettina har undervist i hundredvis af mennesker i hvordan Loven om Tiltrækning anvendes bevidst og hun ved hvad hun taler om.

Oprindeligt er Bettina uddannet cand.ling.merc. i engelsk, med bestalling som Tolk & Translatør, og arbejdede i en lang årrække i den finansielle sektor, blandt andet som leder. Via coahcing, undervisning og træning bruger Bettina i dag sine kompetencer til at hjælpe mennesker med at opnå mere frihed, handlekraft og glæde i livet ved at mestre principperne i Loven om Tiltrækning. Bettina er kendt for at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.