De Tolv Helliges Evangelium
Særligt populær

De Tolv Helliges Evangelium

Det Fuldkomne Livs Evangelium

Else Marie Post

ePUB

295,3 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743065326

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 19.07.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
75,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
I 1870 blev et aramæisk manuskript fra det 1. århundrede fundet på et kloster i Tibet og bragt til Europa. Det blev identificeret som det oprindelige evangelium, hvorfra andre evangelier mere eller mindre er afskrevet. Det blev oversat til engelsk og udgivet med titlen "De Tolv Helliges Evangelium" eller "Det Fuldkomne Livs Evangelium".

I "De Tolv Helliges Evangelium" møder vi en Jesus, som udfordrer vores opfattelse af ham og hans lære. Jesus pointerer bl.a.
- at "Gud er indeni" det enkelte menneske, ikke som håb, men som virkelighed
- at vejen til "Gud" indeni går gennem renselse i tanke og krop og ved at handle i overensstemmelse med hjertets love; når vi gennem livsforandringer og erfaringer har fuldkommengjort vores sjæle, kan vi forenes med Gud
- at vi skal vende tilbage til det jordiske liv, indtil vi har besejret det onde og lært at gøre det gode.
- at "som du gør mod dine medskabninger i dette liv, således skal der gøres mod dig i det kommende liv".
- at næstekærlighed omfatter alle Guds skabninger: mennesker og dyr; heraf følger at mennesker skal beskytte dyr og ikke slagte dem til ofringer eller for at spise.

Evangeliet bygger bro mellem traditionerne og taler ind i nutidens spirituelle søgen.

No authors available.

Else Marie Post

Else Marie Post

Else Marie Post er oprindelig uddannet lærer og har arbejdet som underviser og pædagogisk konsulent for kommuner, amter og Undervisningsministeriet, indtil en arbejdsskade satte en stopper for arbejdslivet for 18 år siden.

Hun har i mere end 35 år beskæftiget sig med esoterisk livsforståelse og livsvandring.
Esoterisk livsforståelse handler om livets indre dimensioner, sådan som man kan finde det i de store visdomstraditioner, mysterietraditioner og filosofi.

Hun har især arbejdet med de kristne mystikere, med teosofi, med den egyptiske esoteriske tradtion, med kabbala, med alkymi, med frimureri mm. Hun har været medlem i forskellige loger i en årrække.

Else Marie Post holder hjerte-meditation, foredrag, retræter, kurser, yder åndelig vejledning til søgende mennesker og har skrevet bøger om åndelig vandring på Hjertets Vej.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.