De Varme Sten

De Varme Sten

Peter Farver

Hardcover

268 sider

ISBN: 9788771141467

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 30.11.2010

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
279,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
I bogen De Varme Sten, møder vi hovedpersonen John Lerche, der er major i det danske Flyvevåben. John bliver hvirvlet ind i en række begivenheder, der udløses af hans fars død.
Uden at vide det optræder han i en afdød chefredaktørs testamente, der sætter ham på sporet af en velbevaret hemmelighed.
Efterretningstjenesten interesserer sig pludseligt for ham, og mange ting er slet ikke, som de ser ud.
Oveni det hele har Flyvevåbnets øverste ledelse set sig sur på eskadrillechefen John Lerche.
Den eneste, John kan støtte sig til, er den tidligere kollega Henriette, og sammen kaster de sig ud i jagten på sandheden.

Historien udspiller sig i og omkring Viborg, og læseren får en spændende indsigt i byens historie, hvor Viborgs helgen Sct. Kjeld kommer til at spille en central rolle i John Lerches søgen.
Peter Farver

Peter Farver

Peter Farver er født den 6. januar 1963 på Frederiksberg. Peter er major i Flyvevåbnet, hvor han startede i august 1982 umiddelbart efter en afsluttet studentereksamen. Han har været i Flyvevåbnet de sidste 28 år uden afbrydelser, hvor hans tjeneste primært har haft Flyvestation Karup i Midtjylland som udgangspunkt. Det ændrede sig i 2008, hvor han efter eget ønske blev udstationeret ved NATO enheden E-3A Component i Geilenkirchen, Tyskland. Her er han chef for Manpower Management Branch. Han kommer tilbage til Danmark i 2012.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite