Den Syddanske Forbedringsmodel

Den Syddanske Forbedringsmodel

14 personlige fortællinger fra ledere i det syddanske sygehusvæsen

Lars Oberländer, Jørgen Ejler Pedersen

Erhvervsbøger

Paperback

128 sider

ISBN: 9788743044468

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 13.12.2021

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
127,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Hvordan vil du som leder i sundhedsvæsenet indfri patienternes forventninger og krav? Hvordan vil du lede, styre og udvikle dit ansvarsområde, så du kommer sikkert i mål med det, som din organisation beder dig om? Hvordan vil du gøre dit område til et attraktivt sted at arbejde for dygtige fagfolk til gavn for alle vores fælles patienter? Store spørgsmål, som det er blevet lidt lettere for bidragsyderne til denne antologi at svare på med hjælp fra patienter og de frontmedarbejdere, der er tættest på patienterne og deres pårørende gennem brugen af Den Syddanske Forbedringsmodel.

Den Syddanske Forbedringsmodel er en samling af 14 personlige fortællinger fra ledere i det syddanske sygehusvæsen, til ledere i det danske sundhedsvæsen.
Lars Oberländer

Lars Oberländer

Lars Oberländer er medredaktør på antologien og Chefkonsulent på Odense Universitetshospital. Oprindeligt uddannet antropolog fra Københavns Universitet og efterfølgende uddannet på kvalitets- og forbedringsområdet indenfor sundhedsvæsenet, senest som Fellow ved Institute for Healthcare Improvement.

Jørgen Ejler Pedersen

Jørgen Ejler Pedersen

Jørgen Ejler Pedersen er medredaktør på antologien og Chefkonsulent på Odense Universitetshospital. Oprindeligt uddannet økonom fra Aarhus Universitet og efterfølgende specialistuddannet i Den Syddanske Forbedringsmodel, foruden i patient-flow og forløbs-optimering, personlig og kollektiv effektivitet samt visions-, drifts- og forbedringsledelse.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite