Det hemmelige juleselskab
Ny

Det hemmelige juleselskab

Sally Sharf

ePUB

3,0 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743066071

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 08.10.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
99,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
"Dengang, der var mange eventyr, glemte man at fortælle om tandfeen og hendes hemmelige juleselskab. Nu skal du bare høre - men shhh! Husk, det er en hemmelig historie."
Sådan begynder det fortryllende sjove og spændende juleeventyr, hvor det vrimler med alfer, den dejlige tandfe, en klog ugle og - ikke mindst - en fæl drillenisse, der prøver at ødelægge Julen.

Eventyret, der er i 4 dele med 24 kapitler - et for hver dag - er skrevet af Sally Sharf og illustreret af Nataschja Caja.

Historien er for børn i 5-12-årsalderen og kan med fordel fortælles i forbindelse med advent frem til jul.
Sally Sharf

Sally Sharf

Med afsæt i designuddannelse har Sally Sharf som journalist og redaktør arbejdet med bøger og specialmagasiner i over 20 år. Som forfatter står hun bag flere børnebøger, bl.a. "Eventyret om prinsesse Skaldepande" og "Argus - Den Flyvende Detektiv", lige som hun står bag den populære, historiske fantasy-trilogi "Det Magiske Ur" for unge og voksne.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.