Din Logbog

Din Logbog

En personlig guide til læring og udvikling i (arbejds-)livet

Niels J. Skaarup

Paperback

200 sider

ISBN: 9788771141504

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 28.01.2011

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
248,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Tiden er den dyrebareste og mest demokratiske ressource, der findes! Den er ens for os alle og forskellen består udelukkende i, hvordan vi bruger den!
Din Logbog er skrevet til dig med det formål at inspirere og hjælpe dig i din afklaring og udvikling af dit (arbejds-)liv, så du kan foretage dine valg med bevidsthed og hjerte.
Bogen indeholder to hovedafsnit.
I første del bliver du introduceret til fire vigtige kompetenceområder, hvor du vil finde viden og inspiration til din rejse.
Første del er bogen designet således, at der er plads til dine refleksioner og dine personlige notater, så du kan fastholde dine tanker og ideer.
Anden del af bogen indeholder rammerne for at virkeliggøre dit formål og realisere dine drømme. Det er i anden del af bogen, du fastlægger din kurs. Hvor vil du hen, hvorfor og hvordan?
Dit (arbejds-)liv er en rejse og Din Logbog bruger du til at fastlægge destinationerne, rejsevilkårene og rejseplanerne.
Din Logbog er kompasset, du bestemmer kursen!
Niels J. Skaarup

Niels J. Skaarup

Niels Jørn Skaarup (f. 1954) er proceskonsulent og international certificeret coach fra International Coach Federation. Han har mange års ledererfaring fra dansk erhvervsliv og 12 års erfaring som professionel coach, underviser og facilitator.

Niels Jørn Skaarup er indehaver af konsulentvirksomheden Skaarup Consult, som medvirker til at skabe bedre resultater og bedre arbejdslivskvalitet i danske virksomheder.
Han arbejder hovedsageligt i spændingsfeltet mellem forretningsudvikling og personlig udvikling.

Niels Jørn Skaarup er uddannet merkonom, coach, NLP business practitioner og har løbende uddannet sig indenfor socialkontruktivisme, systemisk tænkning og coaching fra Business til Core Dynamics.

Niels Jørn Skaarups overordnede synspunkt om virksomhedernes eksistens er at virksomheder ikke er til for at skabe maksimalt økonomisk overskud til ejerne! De eksisterer for at give verden bæredygtig værdi og, så er det i øvrigt velfortjent, hvis ejerne også tjener penge på det!

Website: www.skaarupconsult.dk

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.