Edda-kvæde
Særligt populær

Edda-kvæde

Norrøne fornsongar

Ivar Mortensson-Egnund , Heimskringla Reprint

Klassikere & lyrik

Paperback

336 sider

ISBN: 9788743047063

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 10.06.2022

Sprog: Norsk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
199,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Edda-kvæde - Norrøne fornsongar er Ivar Mortenson-Egnunds store oversæt-telse af Den ældre Edda. Ud over selve oversættelsen indeholder bogen en fyldig afdeling med kommentarer til de enkelte digte. Desuden er bogen forsynet med et index over navne og en ordliste, som giver betydningen af en række af de ældre norske ord og udtryk, som er anvendt i oversættelsen. Edda-kvæde regnes til et af Mortenson-Egnunds hovedværker. Dette er en fotografisk gengivelse af anden udgave, som udkom i 1928.
Ivar Mortensson-Egnund

Ivar Mortensson-Egnund

Ivar Mortenson-Egnund (1857-1934): Norsk digter, som var en af sin tids mest farverige og alsidige kulturpersoner. Han var folkemindesamler, journalist, teolog, politiker, forfatter, oversætter m.m. Mortenson-Egnund engagerede sig utrætteligt i den norske sprogstrid, hvor han blev en markant fortaler for indførelsen af nynorsk.

Heimskringla Reprint

Heimskringla Reprint

Heimskringla Reprint er en serie genudgivelser af bøger, som ikke længere er tilgængelige, hovedsageligt norrøne (oldislandske) kildetekster og baggrunds-materiale for disse. Serien udgives som en del af projektet Heimskringla - Norrøne Tekster og Kvad, hvis formål er at formidle norrøn litteratur. Projektets hjemmeside - www.heimskringla.no - er i dag den største database med norrøne tekster på internettet.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite