En Bog om Verden

En Bog om Verden

Karin Liltorp

ePUB

6,8 MB

Kopibeskyttelse: Adobe DRM

ISBN: 9788771452310

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 01.07.2013

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
69,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

For at kunne læse denne DRM-beskyttede e-bog, skal du være i besiddelse af et Adobe ID og benytte en læsesoftware, som kan håndtere Adobe DRM. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Alle kender til situationen, hvor man ved en større fest får en bordherre/dame, som man forsøger at konversere om verden. Staklen viser sig at være uvidende om selv det mest basale. Dette skaber en ubehagelig situation for begge parter. Den ene, fordi denne har gjort tydeligt opmærksom på den andens totale uvidenhed. Den ande, fordi vedkommende føler sig som et udueligt fjols, og måske har det så dårligt, at han/hun føler sig nødsaget til at forlade festen.

Aldrig mere behøver man at havne i denne situation. Her er endelig en bog, der dækker hele verden, og alt hvad der er værd at vide om den. Uundværlig for folk, der gerne vil opnå dét, man kalder almen dannelse. Og en af de allerstørste fordele ved bogen er, at den er meget kort. Så selv i den situation, hvor man tænker, at det da er en møgdårlig bog, er man allerede så langt henne i teksten, at man ligesågodt kan læse den færdig.
Karin Liltorp

Karin Liltorp

Debuterede som forfatter i 1980 med stilen "Det lavede jeg i min sommerferie", som blev en stor succes - og bl.a. blev læst op for 2.A. på Muldbjergskolen i Hjørring. Derefter stod forfatterkarrieren stille indtil 2011, hvor denne bog først blev udgivet. Er bosat i Vanløse med mand og børn.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.