En brolægger i Milano, i Prag, i Fort Lauderdale og andre gode steder

En brolægger i Milano, i Prag, i Fort Lauderdale og andre gode steder

Hans-Georg Lössl

Historie & biografier

ePUB

5,3 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743020561

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 23.02.2022

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
89,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Bogen handler om 3 for mig vigtige rejser: Dels til Milano for at se Leonardo da Vincis "Den sidste Nadver", derefter "Sommerrejse i Tjekkoslovakiet", hvor vi kørte og cyklede rundt i 1985, og hvor forholdet mellem Øst og Vest - Sovjet og USA - var højspændt især pga. den voldsomme oprustning (Tjekkoslovakiet var helt afhængigt af Sovjetstyret og tjekkoslovakkernes forsøg på oprør blev knust brutalt af Sovjet). Heldigvis endte det med en nedrustningsaftale mellem de to supermagter, som præsidenterne Mihail Gorbatjov og Ronald Reagan underskrev i 1985.

Min 3. rejse gik til Fort Lauderdale i Florida, hvor vi havde lejet en luksuslejlighed og bil en uge og samtidig kunne besøge min ældste datter, Marit og hendes mand, Rene.
Hans-Georg Lössl

Hans-Georg Lössl

Hans-Georg er uddannet på "Det kongelige Opfostringshus og Den thorupske Stiftelse" og siden som brolægger i familie firmaet "C. P. Clausens Sønner"-Etreprenører. Derefter i Den kongelige danske Livgarde med vagter på Amalienborg-, Fredensborg- og Sorgenfri Slot, og siden på korporalskolen i Sønderborg. Derefter med kursus i brobygning og sprængning ved ingeniørtropperne i Farum.
Siden en uddannelse som lærer på seminariet i Kolding og således mange års arbejde som lærer i Folkeskolen og Efterskolen afbrudt af et enkelt år som lærer på en friskole.
Har udgivet 2 bøger, snart 3, på forlaget BoD og skrevet mange artikler / kronikker i aviser og tidsskrifter samt “Spidser”, “klummer” og historier for børn og voksne i DR.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite