En Digtsamling Til Dig & Dem
Særligt populær

En Digtsamling Til Dig & Dem

- med et knust hjerte, som ønsker at samle det igen.

Trine Holmvard

Klassikere & lyrik

ePUB

283,3 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743084716

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 03.12.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
25,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Denne bog er dedikeret til alle dem, der lever med et knust hjerte, fordi de på et tidspunkt har mistet noget af sig selv. Det sker som en helt naturlig proces i vores socialisering, at vi gradvis mister noget af vores inderste, når vi tilpasser os samfundet, forældres forventninger, vennerne eller en partner. Det sker når vi glemmer, hvordan ubetinget kærlighed føles, både til andre, til os selv og til livet. Digtene i denne bog beskriver forskellige følelser og fortællinger om netop dette, for at få det frem fra mørket, undersøge det og måske ved hjælp af lyset mindske eller helt eliminere nogle af de skygger, der gradvist har knust vores hjerter, bevidst som ubevidst. Det er også et minde om, at vi selv bærer alle de redskaber vi skal bruge, til at samle hjertet igen, indeni os.
Trine Holmvard

Trine Holmvard

Forfatteren er uddannet pædagog, men har i de seneste år arbejdet som selvstændig i en kreativ virksomhed, hvor det visuelle har fyldt en del, bl.a. med 6 selvudgivet magasiner. Ordene har dog altid været en ven og det venskab er for nylig opblomstret igen. Forfatteren arbejder bl.a. på op til flere kommende romaner og digtsamlinger, men har valgt at starte sine udgivelser med den danske digtsamling "En digtsamling TIL DIG OG DEM - med et knust hjerte, som ønsker at samle det igen", der er digte som løbende er kommet til hende. Den rummer følelser og fortællinger, der går langt ud over hendes eget liv, nærmest som var hun blot formidler; en formidler som nu har taget denne opgave på sig og er klar til at videregive, forhåbentlig til gavn for dig og dem, der kan relatere til det skrevne eller blot får stimuleret den refleksive sans heraf.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite