Er dit forhold trygt

Er dit forhold trygt

En håndbog til forebyggelse af vold i hjemmet

Merethe Shenon

Erhvervsbøger

ePUB

330,0 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743037521

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 05.05.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
29,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Formålet med denne lille håndbog er at skabe større viden og opmærksomhed omkring, hvad vold er især psykisk vold.

Håndbogen beskriver kort og klart de forskellige voldsformer, myter om vold og hvad kvinden kan gøre for at komme ud af volden. Håndbogen er ligeledes aktuel for unge, som er udsat for kærestevold, og for både mænd og kvinder på arbejdspladsen. Håndbogen har ligeledes en guide for skridt til healing, efter at den voldsudsatte har forladt det voldelige forhold.


Om forfatteren:
Efter at Merethe M. Shenon havde forladt et voldeligt forhold med de efterfølgende konsekvenser, begyndte hun en lang healing proces over flere år. En del af healing processen var at uddanne sig i psykologi, mindfulness og coaching.

I hendes bog: Elsk dig selv Elsk dit liv ... fortæller hun hendes historie om nogle af de mange konsekvenser, men hovedsagelig om hvordan hun har overvundet hendes livs udfordringer med øvelser, som hun selv og senere hendes klienter har benyttet.

Merethe skrev denne håndbog for at hjælpe kvinder ud af et voldeligt forhold, og for at guide dem i deres healing proces hurtigere, end det var for hende selv.
Merethe Shenon

Merethe Shenon

Merethe Shenon har tidligere udgivet bogen"Elsk dig selv Elsk dit liv," hvor hun beskriver praktiske øvelser og hendes egen historie om, hvordan hun er kommet videre efter et forhold udsat for især psykisk vold.

Merethe Shenon begyndte at læse psykologi efter, at hun havde forladet et voldelig forhold grundet den tanke, at der ingen vil tro på hende, når hun fortalte om den psykiske vold.
Hun fik ret og det er idag grunden til ønsket om at sprede større viden og opmærksomhed om psykisk vold, nu hvor samfundet er begyndt at tale mere om den psykiske vold og de mange efterfølgende konsekvenser.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite