Et Artistisk Skår Fra Mørkets Spejl
Ny

Et Artistisk Skår Fra Mørkets Spejl

Sami J.B.

Klassikere & lyrik

ePUB

406,1 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743050070

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 11.09.2023

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
39,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
'Et Artistisk Skår Fra Mørkets Spejl' er en digtsamling, der udtrykker adskillige værdier, refleksioner og holdninger, der er blevet erhvervet gennem fysisk og psykisk udvikling i livet. Disse værdier er sat i et perspektiv, hvor de bliver fremstillet som en opmuntring for målgruppen, som primært er unge, der er mærkede af det senmoderne samfunds præstationskrav og skønhedsidealer samt psykiske udfordringer. Det sker ved at udpensle problemstillinger, der gennem et indblik i en tankestrøm, søger hen imod løsninger herpå og deler ud af erfaring og livsanskuelser.
Sami J.B.

Sami J.B.

Samuel Josva Bank Dharampal, som skriver under navnet, Sami J.B., er en ung og spirende digter og rapper, hvis lyriske metoder er opstået gennem et dybsindigt sammenkog af Michael Strunge, Bo Burnham og dansk undergrundsrap. Han forsøger ihærdigt at udpensle sine egne erfaringer, oplevelser og udfordringer til opmuntring, trøst og overvejelse for læseren. Sami J.B. sætter pris på ordspil, metaforer og rim og implementerer disse elementer til at danne en ny lyrisk helhed samt "en stemme så kraftig, at den mægler for de svageste".

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite