Business Coaching

Business Coaching

Luk op for medarbejdernes potentiale!

Niels J. Skaarup

Paperback

196 sider

ISBN: 9788771144147

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 03.02.2012

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
248,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
"Business coaching" handler om udvikling af arbejdslivskvalitet og performance i erhvervslivet indenfor den forretningsmæssige virkelighed, den enkelte virksomhed befinder sig i.

Formålet med bogen er tosidig: På den ene side kan du lære at integrere business coaching i din ledergerning, og på den anden side kan du finde inspiration til at anvende en coachende lederstil!

Som leder er det dig, der træffer beslutning om de overordnede, forretningsmæssige mål og retninger! Dette sker samtidig med, at du stimulerer og udnytter dine medarbejderes kreativitet og potentialer ved at overlade det til dem, at finde metoder og løsninger indenfor den ramme, du angiver! Det skaber udvikling, engagement og ejerskab!
Det er business coaching!

"Business coaching" er for dig, som ønsker at påvirke, hjælpe og støtte dine kolleger og medarbejdere i at anvende deres evner, kreativitet og potentiale til at forbedre og styrke din virksomheds konkurrenceevne!
Niels J. Skaarup

Niels J. Skaarup

Niels Jørn Skaarup (f. 1954) er proceskonsulent og international certificeret coach fra International Coach Federation. Han har mange års ledererfaring fra dansk erhvervsliv og 12 års erfaring som professionel coach, underviser og facilitator.

Niels Jørn Skaarup er indehaver af konsulentvirksomheden Skaarup Consult, som medvirker til at skabe bedre resultater og bedre arbejdslivskvalitet i danske virksomheder.
Han arbejder hovedsageligt i spændingsfeltet mellem forretningsudvikling og personlig udvikling.

Niels Jørn Skaarup er uddannet merkonom, coach, NLP business practitioner og har løbende uddannet sig indenfor socialkontruktivisme, systemisk tænkning og coaching fra Business til Core Dynamics.

Niels Jørn Skaarups overordnede synspunkt om virksomhedernes eksistens er at virksomheder ikke er til for at skabe maksimalt økonomisk overskud til ejerne! De eksisterer for at give verden bæredygtig værdi og, så er det i øvrigt velfortjent, hvis ejerne også tjener penge på det!

Website: www.skaarupconsult.dk

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.