Flaskemor

Flaskemor

Hjælp til når amningen bare ikke vil fungere

Malene Fich Weischer

Forældre og børn

Paperback

68 sider

ISBN: 9788776919078

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 26.08.2008

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
129,75 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Flaskemor - hjælp til når amningen bare ikke vil fungere! er en praktisk guide til nybagte mødre, der af den ene eller anden årsag har måttet opgive amningen.

I bogen kan de møde andre kvinder, som også har måttet opgive amningen, de kan få praktiske råd omkring flaskegivning fra en sundhedsplejerske og de kan se hvordan en videnskabsmand kan punktere mange af de myter, der findes omkring amning og ikke-amning.
Malene Fich Weischer

Malene Fich Weischer

Malene Fich Weischer, født 1972, er uddannet på Handelshøjskolen, men har skrevet hele sit liv. Blev som 15-årig ansat som professionel freelancer på bladet Chili, og har efterfølgende skrevet for en lang række af Danmarks førende magasiner og aviser. Har tillige i en årrække fungeret som redaktionschef på Vi Unge og arbejder nu som digital redaktør hos Aller Press.

Malene Fich Weischer bor sammen med sin kæreste på en gård i Vestsjælland og sammen fik de deres første barn, Maria, i september 2007.

Flaskemor - Hjælp til når amningen bare ikke vil fungere

netsundhedsplejerske.dk.

november 2008

"Alle kan amme" er det mantra, der gentages igen og igen i sundhedsvæsenet. Men er det et reelt billede af virkeligheden ...? Mange mødre oplever at amningen er svær, mange har ammeproblemer, nogle kommer igennem og amningen lykkes, men for mange er det svært at amme og mange føler sig mislykkede, når amningen ikke fungerer ...

Nogle kvinder vælger at stoppe amning, andre vælger at supplere deres amning med en flaske og der kan være mange gode grunde til at man vælger det ene eller det andet.

Malene Fich Weischer er forfatter til bogen Flaskemor - Hjælp til når amningen bare ikke vil fungere. En bog der er udsprunget af hendes egne frustrationer over manglende information og vejledning, støtte og opbakning, når amningen ikke fungerer og sutteflaske og modermælkserstatning er en realitet.
Bogen Flaskemor - Hjælp til når amningen bare ikke vil fungere er en fin lille bog, til dig, der oplever at have ammeproblemer og som ønsker at læse om andre, der har stået i samme situation. Men det er også en bog, der med fordel kan læses af sundhedsfaglige personer og bruges til diskussion. Hvad er det vi tror vi går rundt og gør og hvad er det nogle mødre oplever.

Hvornår opgiver man kampen for at amme?

mama.dk

maj 2009

Mette er mor til to og har en tredje på vej. Ved hendes første blev hun stædigt ved med at amme til trods for sår og meget lidt mælk i brysterne. Hun vidste ikke, hun kunne vælge amningen fra.
Find flere historier om kvinder, der har problemer med amning i Malene Fich Weischers bog Flaskemor - hjælp til når amningen bare ikke vil fungere!

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite