Fang nuet

Fang nuet

Hvordan påvirker dit brug af sociale medier dig i livet udenfor skærmen?

Kathrine Paaske

Erhvervsbøger

ePUB

285,5 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743084150

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 16.11.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
49,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Fang nuet henvender sig til dig, der dagligt observerer, at din telefon er havnet i din hånd, og fingrene automatisk fører dig ind på sociale medier, uden at du bevidst har taget stilling til det. Gennem hverdagseksempler på vores indgroede telefonvaner, krydret med humor og psykologiske refleksioner har bogen til formål at øge din bevidsthed om, hvordan dit brug af sociale medier kan påvirke dig som menneske.

Særligt har bogen fokus på vores evne til at være nærværende med de mennesker, som vi omgås med, og ikke mindst vores evne til at elske os selv for dem vi er, når vi konstant sammenligner os med vores venners smukke ydre og bemærkelsesværdige præstationer på bl.a. Facebook, Instagram og LinkedIn.

I løbet af bogen vil du bl.a. skulle overveje følgende:
Hvad går du glip af i livet udenfor skærmen i forsøget på at holde dig opdateret på sociale medier? Har du tilstrækkeligt med pauser i løbet af en dag uden din telefon? Synes du godt om dig selv og dit liv uafhængigt af, hvor mange likes du modtager på billederne på din Instagram-konto? Hvis du har børn; hvordan bliver de påvirket af dit brug af sociale medier?
Kathrine Paaske

Kathrine Paaske

Kathrine Paaske er ansat som psykolog ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Thisted Kommune og blev uddannet fra Aalborg Universitet i 2020. "Fang nuet" henter inspiration fra hendes kandidatspeciale "#Erjeggodnok?" som med rod i videnskabelige undersøgelser omhandler, hvordan sociale medier påvirker vores selvværd og kropsopfattelse.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite