Fanny Fairychild og det magiske spejl

Fanny Fairychild og det magiske spejl

Lykke Lindbo

Bind 1 af 2 i denne serie

Børnebøger

ePUB

4,0 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743028765

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 27.03.2022

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
119,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Alfer, fantasy og nordisk mytologi!

Tænk, hvis der var en verden fuld af magi og trolddom og alt det, man tør ønske sig. Men også alt det, man frygter mest? Og tænk, hvis du gennem generationer har været arving til nøglen til dette mysterium?

Fannys mor forsvandt, da Fanny var fire år gammel. Seks år senere finder Fanny sin mors gamle dagbog og et magisk spejl i en kiste på loftet. Med hjælp fra dagbogen og en flok legesyge guldsmede, finder Fanny vej til den gamle kone, Alfhild, på lysningen, Carling, i den store, tætte skov nær hendes hjem.

Alfhild fortæller Fanny, at spejlet i virkeligheden er en magisk nøgle lavet af gudinden Freja. Og hun fortæller om en verden fuld af alfer, jætter og nordiske guder - men også ondskab og ulykke.

Med spejlet i hånden og nye alfevenner ved sin side rejser Fanny gennem Mimers Brønd mod alfernes land, Alfheim. Hun skal advare kong Frej om Udgårdslokes onde planer. Han vil stjæle spejlet og hemmeligheden bag gudernes evige liv, så han selv bliver en gud og enehersker over hele verden.

Pludselig skal Fanny kæmpe, ikke blot for sit eget liv, men også for hele menneskeheden. Og samtidig går det op for hende, at hun ikke kender til hele sandheden om sin mors forsvinden ...
Lykke Lindbo

Lykke Lindbo

Som barn på landet med det ene ben i søen og det andet i skoven, var Lykke Lindbos verden et eventyr af oplevelser.

Et halvt århundrede senere har hun i serien om Fanny Fairychild, gengivet nogle af sine barndoms magiske erindringer, men også nogle af de emner, man som barn drømmer om, tænker på, er bange for eller kan glæde sig over.

Lykkes vigtigste budskab er, at den kærlighed vi giver videre til vores børn gror i dem og lægger kim til den kærlighed, de selv formår at
give videre.

Det er med kærligheden, vi lever videre i hinanden - for evigt.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite